Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 februari 2009

UPC ziet klantenbestand groeien

UPC heeft een goed jaar achter de rug. Hun klantenbestand groeide gestaagl en de kabel exploitant wist vele digitale tv, breedband en telefonie abonnementen te verkopen. Vooral digitale televisie en telefonie zijn hot. Bij onze zuiderburen is deze groei ook te zien. Telenet – de Belgische kabel exploitant – meldde eveneens een sterke groei in hun klantenbestand.

Cijfers

Moederbedrijf Liberty Global presenteerde de jaarcijfers van 2008 en meldde dat UPC ten opzicht van 2007 een groei van 6,6% wist te realiseren in hun breedband klantenbestand. Het klantenbestand van digitale TV steeg met 17,75%, terwijl het bestand van Telefonie een stijging van 17% liet zien.

Stijging in digitale tv klanten

Ook Telenet – die eveneens met Liberty Global te maken heeft – wist een grote groei te realiseren. Met name het aantal digitale tv klanten steeg exponentieel met 72%!

Omzetstijging

In deze economische barre tijden is het dan ook leuk om eens te melden dat zowel UPC als Telenet een enorme omzetstijging over 2008 konden noteren. UPC realiseerde een stijging van 11,4% en Telenet een stijging van 16,9%.

Digitale televisie

Meer weten over digitale televisie? Kijk op onze pagina over digitale tv.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top