Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 februari 2014

Verras je Valentijn met de Philips E5

De Nederlandse man is niet romantisch genoeg, dit blijkt uit een onderzoek van Philips. Philips interviewde 300 mannen en vrouwen en daaruit bleek dat slechts 46% van de vrouwen haar partner romantisch genoeg vindt. Een laag percentage waar wel wat aan gedaan mag worden. Zo vind 83% van de vrouwen het romantisch als er een muziekje wordt opgezet wordt. Als het aan de vrouw ligt, hoort ze graag Michael Bublé, Adele of James Blunt. Speciaal om de liefde dit jaar een handje te helpen heeft Philips de prachtige Fidelio E5. Een surround set met een fantastisch design en zonder draden.

Bij mannen gaat de liefde door de maag, bij vrouwen schijnbaar door haar oren want uit het onderzoek van Philips blijkt dat een fijn muziekje al een hoop goed maakt. Overigens geeft 52% van de vrouwen toe zelf ook niks extra’s te doen voor Valentijnsdag.

Overigens doet 60% van de mannen wel wat voor Valentijn en overigens vinden al deze mannen ook van zichzelf dat ze romantisch zijn. Driekwart van de vrouwen geeft aan dat zij wel te verleiden is met een fijn muziekje en 40% van de mannen gebruikt muziek dan tijdens Valentijn. Philips hoopt met dit onderzoek de mannen een beetje te kunnen stimuleren.

Philips Fidelio E5

De Philips Fideio E5 kan je deze Valentijn een handje helpen. Dit surround sound systeem is ontworpen vanuit het idee dat mannen en vrouwen geen ruzie zouden moeten maken over een geluidsinstallatie. Hoe dan denk je nu? Qua ervaring doet de E5 niet onder voor een luxere en grotere surround sound set en qua design is er rekening gehouden met de vrouwen. Zo zijn de speakers bedekt met kasjmier, voorzien van warm cederhout en lederen handvatjes. Ervaar een echte bioscoopervaring thuis, zonder gedoe met draden.

Met de Fidelio E5 van Philips heb je dus alles in huis om deze Valentijn tot een groot succes te maken.

Er loopt overigens ook nog een hele fijne cashback actie op de Fidelio E5. Je krijgt namelijk t/m 28 februari een gratis Douglas cadeaubon t.w.v. 50 euro bij aankoop van de Philips E5. Lees hier meer over deze actie.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top