Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 april 2010

Vivanco startersbox, onmisbaar voor uw LCD en plasma scherm

Een perfecte beeldkwaliteit is een van de belangrijkste reden om een nieuwe LCD of plasma tv aan te schaffen. Op een Full HD tv zijn beelden haast niet meer te onderscheiden van de werkelijkheid. Maar om een prachtige beeldkwaliteit te krijgen, heeft uw wel de juiste aansluitkabels nodig!

Vivanco introduceert een High-End TV Startersbox. Dat betekent een accessoire pakket dat voor iedere eigenaar van een HD tv onmisbaar is. Deze Startersbox bestaat uit een High-End HDMI Versie 1.3 kabel van 1,5 meter, een 110 dB afgeschermde High-End antenne kabel van 1,5 meter en ook niet onbelangrijk, een LCD / plasma reinigingsset.

HDMI kabel

Doordat u met deze Vivanco HDMI en antenne kabel de beste verbinding vormt, bent u verzekerd van een beeld van topkwaliteit. De HDMI kabel is versie 1.3 gecertificeerd. Wanneer u deze aansluit op een HD bron, is Full HD 1080p beeldkwaliteit gegarandeerd. En doordat de speciale afscherming van de kabel en de metalen pluggen invloeden van buitenaf weren, is een perfecte beeldkwaliteit gegarandeerd.

Antenne kabel

Ook voor de Vivanco antenne kabel geldt deze hoge kwaliteit. Een van de specificaties is de 110dB afscherming. Dit komt o.a. door het gebruik van gevlochten folie. Deze afschermingsfactor is vele malen hoger dan bij een standaard antennekabel. Zo worden bij analoge bronnen beeldruis uitgesloten en bij digitale bronnen de volledige doorgifte zonder fouten gegarandeerd. Zowel de antenne als HDMI kabel hebben aan de buitenkant een gevlochten PVC mantel. Flexibel maar wel zo stevig. Hierdoor is het bijna onmogelijk om de kabel onbedoeld te beschadigen.

LCD / plasma reinigings set

De LCD / plasma reinigings set bevat speciale accessoires voor het veilig schoonmaken van uw scherm. LCD en plasma tv’s hebben een speciale coating. Deze coating zorgt voor een verbeterde beeldkwaliteit. Zwart waarden worden geaccentueerd en schittering door lichtinval wordt geëlimineerd.

Perfect schoon LCD of plasma scherm!

Het is niet handig om uw scherm schoon te maken met gewone reinigings middelen. Dit is funest voor de kwaliteit van het scherm. Vivanco biedt de oplossing en levert een antistatische borstel om stof te verwijderen. Daarna spuit uw het scherm in met een alcoholvrije spray. Deze spray tast het scherm niet aan en maakt het vuil en aanslag week, zodat het gemakkelijk met het microfiber doekje schoon gemaakt kan worden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top