Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 30 januari 2010

Vogel’s 8000 muurbeugels

LCD tv’s zijn net schilderijen. En een schilderij hangt aan de muur. Dus ook je LCD televisie. Dat doe je natuurlijk met een muurbeugel. Ben je nog opzoek naar muurbeugels? Dan is de nieuwe serie de muurbeugels van Vogel’s 8000 wellicht een goede optie.

8000 serie

Check vooral eens de 8000 serie muurbeugels van Vogel’s. Zoals de EFW8225 muurbeugel. Met deze muurbeugel uit de 8000 serie kunt u uw tv draaien voor de beste kijkpositie. U kunt het scherm van uw LCD tv 45 graden naar rechts en naar links draaien.

Handige muurbeugels

De 8000 motion serie beschikt over het gepatenteerde Smart Movement Mechanism. Hiermee kun je slechts met één vinger het grootste tv scherm draaien. Ook het gepatenteerde AutoLook is een handige eigenschap van de 8000 serie van Vogel’s. Met AutoLook hoef je je totaal geen zorgen te maken dat je kostbare tv naar beneden valt.Tot slot is de muurbeugel voorzien van een waterpas, zodat je de tv kaarsrecht kunt ophangen net als een schilderij.

Meer informatie

Benieuwd naar de nieuwe 8000 serie muurbeugels van Vogel’s? televisiewinkel heeft verschillende muurbeugels van Vogel's voor u op voordaad.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top