Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 juni 2009

Vogel’s lanceert wandsteunen voor ultieme bioscoopervaring thuis

Vogel’s, Europese marktleider in innovatieve bevestigingssystemen en meubelen voor audio- en videoapparatuur, lanceerde onlangs de nieuwe 8000-serie wandsteunen: Motion en Motion+. Deze steunen, ontworpen om consumenten de mogelijkheid te bieden TV te kijken vanuit de perfecte hoek, bieden maximale flexibiliteit.

Motion+

De Motion+ kan het scherm 75° laten draaien naar beide kanten om gebruikers altijd de optimale kijkhoek te geven en om storend zonlicht of andere reflecties van buitenaf op het scherm te voorkomen. De Motion+ kan ook loodrecht op de muur worden geplaatst met een hoekoptie van 90° en kan met slechts één vinger gedraaid worden. Het gepatenteerde Vogel’s Screen Protection System (SPS™) voorkomt ook dat de TV tegen de muur botst tijdens het draaien. Deze steun is geschikt voor U-vormige kamers of om TV te kijken vanuit een andere ruimte (bv. de keuken).

Motion

Anderzijds is de Motion de ideale keuze voor gebruikers die flexibiliteit vereisen, maar die over wat minder ruimte beschikken om het scherm te draaien. Deze steun kan het scherm 45° laten draaien naar beide kanten. De Motion is uiterst geschikt voor L-vormige kamers. Elke productlijn heeft een kleurcode (geel voor Motion+ en oranje voor Motion) om consumenten te helpen bij de zoektocht naar de geschikte steun voor hun ruimte-indeling en de grootte van hun flatscreen televisie.

Past op elke flatscreen

De Motion+ is beschikbaar in drie verschillende maten (S, M en L) en de Motion in vier verschillende maten (S, M, L en XL) om maximale compatibiliteit te garanderen. Om de montage te vergemakkelijken zijn ze standaard uitgerust met een ingebouwde waterpas, een kabelgoot waarin kabels netjes kunnen worden opgeborgen en een Smart Movement Mechanism, waarmee zelfs het grootste scherm met slechts één vinger gedraaid kan worden.

Unieke voordelen

Vogel’s is niet voor niets marktleider op het gebied van vestigingssystemen. Continue innovatie en hoogwaardig design zijn al meer dan 35 jaar de belangrijkste drijfveren voor deze Nederlandse onderneming. De muurbeugels van Vogel’s bieden unieke voordelen zoals levenslange garantie, hoge kwaliteit en eenvoudige installatie.

Juiste muurbeugel vinden

Diegene die meer informatie zoekt over de juiste Vogel’s steun, compatibel met VESA, voor het merk en model van hun flatscreen televisie, verwijzen wij naar www.flatscreenfitter.com. Handig en overzichtelijk!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top