Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 augustus 2010

Wakker worden met de JBL On Time Micro

Voor wie toch al vastgegroeid is aan zijn iPod of iPhone, is de JBL On Time Micro een uitkomst. Met deze dock, speakerset en wekkeralarm in één sta je letterlijk samen met je Mp-3 speler en je favoriete muziek op!

Geluidskwaliteit

De JBL On Time Micro heeft een uitstekende geluidskwaliteit en om je te ondersteunen bij het wakker worden kun je naast je lievelingsmuziek ook nog kiezen uit zeven verschillende alarmsignalen. Ondertussen laadt hij je iPod of andere mp3-speler op voor de nieuwe dag. Door de aux ingang kun je ook andere muziekspelers dan de iPod of iPhone aansluiten.

Vormgeving

Anders dan de grote versie van de JBL OnTime past de Micro met zijn handzame formaat (20 cm doorsnede) goed op je nachtkastje. Hij is vormgegeven als een halve bol en de bediening is gemakkelijk. De JBL On Time Micro heeft een backlight dat zichzelf aanpast naar het licht van de omgeving. Hierdoor fungeert hij ’s nachts prima als bescheiden nachtlampje. Verder is de JBL On Time Micro uitgerust met snoozeknop en afstandsbediening dus je kunt het opstaan ook nog even uitstellen. De Micro is verkrijgbaar in een zwarte of witte versie.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top