Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 18 september 2009

Wandsteunen zoeken met de FlatscreenFitter van Vogel’s!

Op zoek naar een TV steun, maar u weet niet precies welke? Daarvoor ontwikkelde Vogel's de Flatscreen fitter. Een tool die de ideale muurbeugel voor uw LCD of plasma televisie selecteert. Hoe het werkt? Simpel! Selecteer het merk plus het model van de televisie en vervolgens toont Vogel’s alle mogelijke TV steunen die op uw LCD of plasma tv passen!

De juiste muurbeugel

Een goede muurbeugel is uiterst belangrijk voor het bevestigen van een plasma of LCD scherm. Het maakt het verschil tussen lekker tv kijken of optimaal genieten van de mooiste beeldkwaliteit! Diegene die meer informatie zoekt over de juiste Vogel’s steun, compatibel met VESA, voor het merk en model van hun flatscreen televisie, verwijzen wij dan ook naar onze pagina Muurbeugels. U ziet de flatscreenfitter direct.

Over Vogels’s

Vogel’s is niet voor niets marktleider op het gebied van vestigingssystemen. Continue innovatie en hoogwaardig design zijn al meer dan 35 jaar de belangrijkste drijfveren voor deze Nederlandse onderneming. De muurbeugels van Vogel’s bieden unieke voordelen zoals levenslange garantie, hoge kwaliteit en eenvoudige installatie.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top