Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 mei 2013

Weekendknaller: 20 procent korting op alle muurbeugels

Alleen dit weekend krijg je bij Plasma-Discounter.nl maar liefst 20% korting op alle muurbeugels!

Muurbeugels

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je televisie op een meubel te plaatsen, maar een moderne platte televisie is toch eigenlijk het mooist aan de muur. En naast dat het mooi staat, is het ook nog eens praktisch. Bij veel muurbeugels is het namelijk mogelijk om je televisie te draaien zodat het scherm altijd precies goed staat.

Hoe werkt het?Heb jij nog een muurbeugel nodig voor je televisie? Dan is dit je kans! Alleen dit weekend krijg je namelijk maar liefst 20 procent korting op al onze muurbeugels. Er zijn veel verschillende soorten muurbeugels. Welk model je kiest, hangt helemaal af van jouw persoonlijke voorkeur. Kies je voor een draaibare of kantelbare muurbeugel zodat je je televisie precies naar eigen smaakt kunt draaien of kantelen? Of hoef je jouw televisie nooit te draaien en kies je voor een simpelere vaste muurbeugel?

Kijk welke muurbeugels we voor jouw tv hebben
Wij hebben een groot aanbod aan muurbeugels en het is heel gemakkelijk om te kijken welke muurbeugel geschikt is voor jouw televisie:

1 Ga naar deze pagina
2 Selecteer het merk van jouw televisie
3 Selecteer vervolgens het typenummer

De muurbeugels die dan verschijnen zijn geschikt voor jouw televisie.

20% korting

De prijs die je in eerste instantie te zien krijgt is de standaard prijs. De 20% korting gaat pas in het winkelmandje van de prijs af. Dit doe je door gebruik te maken van de volgende kortingscode: OPHANGEN. Voer deze code in en de prijs van de door jou uitgekozen muurbeugel gaat gelijk 20% omlaag. Deze actie is geldig van vrijdag 17 mei 12.00 uur tot maandag 20 mei 23.59 uur.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top