Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 juni 2014

Weer een Samsung TV als Best Reviewed!

Er is weer een Samsung televisie als Best Reviewed door Kieskeurig.nl. De Samsung UE55H8000 is de tweede Samsung TV uit de nieuwe line-up die met deze predicaat wordt onderscheiden. Eerder was de Samsung UE65HU7500 ook al aan de beurt!

Samsung UE55H8000

De Samsung UE55H8000 is een Curved Full HD TV waarmee jij films, series en tv-uitzendingen bekijkt In een zeer realistische beeldweergave. Zelfs met 3D-weergave lijkt het alsof je middenin de actie zit. Het spektakel speelt zich namelijk niet alleen af voor je, maar ook links, rechts boven en onder je! Het is een Samsung Smart TV en je kan diverse bestanden delen via mobiele apparaten. Ook niet onbelangrijk – deze televisie van Samsung is klaar voor de toekomst dankzij Smart Evolution Kit. Hiermee houd je je splinternieuwe tv zo lang mogelijk als nieuw. Altijd verzekert van de beste audio en beeldweergave.

Lees verder op de productpagina voor nog meer info over deze prachtige Samsung tv.

Best Reviewed

Maar wat hield het nou ook alweer in als je als ‘Best Reviewed’ bent door Kieskeurig.nl? Laten we het nog snel even kort uitleggen:
• In de afgelopen 2 maanden moeten ten minste 4 reviews bij dit product zijn geplaatst.
• Het product moet nog door minimaal 2 winkels op Kieskeurig worden verkocht.
• Het product moet een minimale gemiddelde beoordeling hebben van 8.
• Binnen een productgroep krijgt de nominatie met de hoogste gemiddelde beoordeling, het predicaat ‘Best Reviewed’.

Deze televisie heeft ondertussen al 178 reviews en heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2! Dat zegt toch eigenlijk al genoeg?!

Kom hem eens bekijken!

De Samsung UE55H8000 is echt een pareltje en natuurlijk te koop bij televisiewinkel.nl! Wil je hem met eigen ogen bekijken? Kom dan eens langs in Naarden aan de Bronsstraat 10, want wij hebben hem in de showroom staan!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top