Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 18 december 2013

Wij zorgen ervoor dat jij je bestelling nog voor kerst in huis hebt!

De feestdagen komen er aan en hoewel iedereen het natuurlijk razend druk heeft, zorgen wij er voor dat je al je bestellingen nog voor kerst in huis hebt! Want misschien zit er wel een cadeautje bij of kan je gewoon niet wachten. Hoe dan ook, wij zorgen dat je pakket zo snel mogelijk bezorgd wordt.

Alle bestellingen voor zondag 20:00 geplaatst, worden maandag nog bezorgd!

Heeft je televisie het begeven? Wil je met je kerstbonus een nieuwe tv kopen? Of wil je graag nog die home entertainment set kopen zodat je met de kerst fijne films kan kijken? Alle bestellingen voor zondag 20:00 's avonds geplaatst, worden maandag 24 december nog bezorgd!

Bestel voor vanavond 20:00, morgen in huis!

Heb je toch nog wat nodig en graag je bestelling voor kerst in huis. Dat kan! Alles wat vandaag voor maandag 20:00 besteld wordt, heb je morgen in huis. Lees hieronder de uitzonderingen.

Uitzonderingen

Let op: deze regeling is niet geldig op alle producten. Televisies van 47 inch kunnen niet altijd de volgende dag geleverd worden. Dit is afhankelijk van de vervoerder. In je winkelmand kun je een bezorgdatum kiezen en zie je of het mogelijk is je bestelling maandag te laten afleveren.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top