Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 augustus 2013

Win een Sony Speakerdock!

In samenwerking met Sony geven wij 5 speakerdocks weg! En wat voor een: de draagbare, draadloze SRS-BTX300 ter waarde van 199 euro!

Hoe maak je kans?

De komende 2 weken maak je kans op 1 van de 5 speakerdocks bij aanschaf van de Sony R4 of W6 serie.

Sony R4
Geniet van prachtige beelden dankzij de ingebouwde resolutieverbetering. De R4 serie biedt het meest heldere beeld met levensechte kleuren. Bekijk films, programma’s en sportwedstrijden in prachtige beeldkwaliteit! De R4 produceert vloeiende beelden bij veel actie dankzij Motionflow XR en weergeeft een hoog contrast met diepe zwarttinten. Kijk hier voor meer informatie over de R4 serie.

Sony W6
Met de Sony W6 maak je snel en eenvoudig verbinding met het internet dankzij de geintegreerde WiFi. Verbind met het Sony Entertainment Network en krijg toegang tot een online wereld vol met muziek, films, apps, games en nog veel meer! De voet van de W6s serie is tevens te gebruiken als muurbeugel. Kijk hier voor meer informatie over de W6 serie. 

SRS-BTX300 speakerdock

De SRS-BTX300 is een 2-kanaals draadloze luidspreker en is voorzien van NFC. Raak de BTX300 aan met je telefoon met NFC en de muziek wordt direct afgespeeld over de luidsprekers! Bovendien kun je nummers streamen via Bluetooth en heeft deze ideale reismakker een batterijlevensduur van maar liefst 8 uur.

Actievoorwaarden

Bij aanschaf van een Sony R4 of W6 televisie in de periode 12 augustus t/m 25 augustus 2013 maak je kans op 1 van de 5 speakerdocks.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top