Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 mei 2012

WIN je feest met je Sony!

WIN jij jouw PARTY?

Wat een te gekke actie van Sony… Je kan nu gewoon je eigen feest winnen ter waarde van maar liefst 20.000 euro! Verzin het meest origineelste feest, verspreid het op social media en verzamel zoveel mogelijk stemmen!

Wat moet je doen?

Wat is jouw meest ideale feest? Een Brazilian Party of juist een 70’s party? Verzin jouw eigen super feest en win je feest t.w.v. 20.000 euro.

Ga naar www.winjefeest.nl en log in via je eigen Facebook account. Verzin een leuke naam voor je feest en omschrijf wat voor feest het is. Om je eigen feestpagina een beetje te pimpen kies je de kleuren die het meeste passen bij jouw party en upload je een profielfoto. Vervolgens maak je de perfecte playlist met muziek die het beste bij je feest past en bepaal je de entertainment, de dresscode en de locatie.

Heb je dit alles gedaan? Dan is je feest nu klaar om gepromoot te worden. Deel je feest via social media en vertel al je vrienden erover. Verzamel op de manier zoveel mogelijk stemmen van je vrienden en wie weet sta jij binnenkort uit je dak te gaan op jouw eigen KNAL feest t.w.v. 20.000 euro!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top