Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 februari 2011

Ziggo: het nieuwe tv kijken

Ziggo denkt met ‘het nieuwe tv kijken’ mee met de klant. Met deze nieuwe strategie wil Ziggo het mogelijk maken content via elk toestel (tv, computer, tablet, mobiel), overal en altijd te kunnen bekijken. Een eerste stap in deze richting wordt binnenkort gezet. Dan introduceert Ziggo drie nieuwe tv pakketten, een universele afstandsbediening en een iPad applicatie.

Ziggo drie tv pakketten:

Standaard: hiermee krijgt de klant een goed aanbod van diverse digitale kanalen, 12 HD-zenders en toegang tot Interactieve tv, plus 25 analoge kanalen.
Plus: bovenop het Standaardpakket een uitgebreider aantal digitale en HD-zenders.
Extra: bovenop het Pluspakket een uitgebreider hoeveelheid digitale en HD-zenders.

Ziggo iPad applicatie

Ziggo verwacht half maart een gratis iPad-app in de iTunes store aan te kunnen bieden. Het wordt een applicatie voor klanten (en andere tv-liefhebbers). De app zal onder anderen een tv-gids met 165 kanalen, een On Demand catalogus, tv nieuws en kijktips bevatten.

Met name een tablet als de iPad leent zich uitstekend als verlengstuk van de televisie. Een iPad is ideaal voor gebruik op de bank terwijl de televisie aan staat. Voor Ziggo is de app de eerste stap in de wereld van mobile devices. Ziggo streeft ernaar om kort na de lancering de applicatie ook geschikt te maken voor Android apparaten en iPhones.

Pay per event

Een andere nieuwe dienst van Ziggo wordt Pay per Event. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om zonder abonnement toch een Eredivisie Live wedstrijd op bestelling te bekijken. Klanten kunnen gewoon via ziggo.nl vooraf hun wedstrijd bestellen, ontvangen per e-mail een bevestiging en vervolgens wordt het kanaal gedurende de wedstrijd op hun decoder opengezet. Aan het eind van de maand verschijnt de bestelling op de factuur.

Universele afstandsbediening van Ziggo

Meerdere afstandsbedieningen zijn in veel huishoudens een ergernis. Vandaar dat Ziggo de bediening van de tv en digitale decoder heeft geïntegreerd in één eenvoudig te gebruiken universele afstandsbediening.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top