Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 maart 2009

Ziggo rolt interactieve en digitale tv verder uit

Kabelexploitant Ziggo zet zwaar in op interactieve tv en rolt dit vanaf april uit in hun hele zendgebied. Daarnaast schrapt Ziggo drie zenders (TV Monde5, het Italiaanse Rai Uno en het Spaanse TVE) om plaats te maken voor digitale tv.

TV-theek

Met interactieve TV van Ziggo kan je 24 uur onbeperkt films en Tv-series kijken. De kosten voor variëren tussen de 1,95 en 6,96 euro. Gebruikers kunnen ook kiezen voor de TV-theek, waarbij je voor 9,95 euro per maand onbeperkt films en tv-series kan kijken. Ziggo biedt sommige films en series in HD kwaliteit aan.

Net Gemist

Daarnaast heeft Ziggo pakketten als ‘Net Gemist’ en ‘Ooit Gemist’. Bij ‘Net Gemist’ zijn programma’s van o.a. commerciële omroepen als Veronica, SBS6 en NET5 te zien plus programma’s van de publieke omroepen zoals Pauw & Witteman en De Wereld Draait Door. De kosten voor ‘Net Gemist’ zijn 4,95 euro per maand.

Digitale TV

Daarnaast zet Ziggo dus in op Digitale TV. Ziggo geeft aan dat al ruim de helft van hun klantenbestand digitale tv heeft. De andere helft wordt nu langzaam bij beetje gepusht om ook over te stappen.

Nog geen digitale TV? Wij hebben alle informatie over digitale TV en de verschillende aanbieders op een rijtje gezet op onze pagina Digitale TV. Handig en overzichtelijk!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top