Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Officiele dealer van topmerken

Klantenservice Medewerker weekend - leuke bijbaan naast je studie!

Vacatureomschrijving

Als klantenservice medewerker ben je klantvriendelijk en werk je graag oplossingsgericht op zowel het service- als het commerciële vlak. Als vanzelfsprekend heb je interesse in de producten die we verkopen. Om onze klanten goed te kunnen voorzien van de juiste informatie volg je samen met je collega’s met regelmaat product trainingen en bezoek je trainingsavonden. Je onderhoudt je klantcontact via telefoon, e-mail en social media via een uitstekend ingerichte werkplek.

Profiel Create2Fit:


Create2Fit exploiteert vanuit Naarden verschillende specialistische internetwinkels, waaronder televisiewinkel.nl, Sneeuwkettingen.com, Barbecueshop.nl, Wasmachine.nl, Koffiediscounter.nl en Magnetron.nl.

Om de klant van een uitmuntende dienstverlening te voorzien werken ruim 60 enthousiaste medewerkers in de meest uiteenlopende specialisaties bij Create2Fit. Het hoofdkantoor zit in Naarden waar ook het logistiek centrum en de showroom annex afhaalpunt zijn gevestigd.

Create2Fit is onderdeel van RFS Holland Holding B.V., het moederbedrijf van onder meer Wehkamp B.V., Lacent B.V en Fonq.nl B.V..

Create2Fit is op zoek naar gedreven medewerkers. Iets voor jou?

Functie eisen:

• Natuurlijke interesse in ons assortiment
• MBO werk/denk niveau
• Oplossingsgerichte werk- en denkwijze
• Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
• Ervaring met social media is een pré

Pluspunten:

• Diversiteit van de verschillende producten
• Het groeitempo van Create2Fit
• Werken in een internet gedreven retail omgeving
Ons aanbod:
Bij Create2Fit zijn we heel helder en duidelijk over de arbeidsvoorwaarden. We geven een actueel aanbod en voorwaarden waarmee we aansluiten bij de grote spelers op de retail en online-markt.

In dat complete aanbod zit een passend salaris, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen (op basis van fulltime contract), indien van toepassing een prima reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en daarnaast voor alle medewerkers een interessante personeelskorting op bijna het gehele assortiment van Create2Fit!
Solliciteren:
Solliciteer door je sollicitatie met CV te sturen naar wouter@create2fit.com, o.v.v. Klantenservice medewerker.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top