Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >


THIS IS TV

SUHD TV is hét paradepaardje van Samsung, en met de line-up van 2016 is deze technologie nog verder geperfectioneerd: de hoogste resolutie, de mooiste kleuren en het helderste beeld. Alle kleuren worden levensecht met de QuantumDot-technologie.

Lees meer over SUHD


Waarom zou je kiezen voor een Curved TV? Niet alleen omdat het prachtig staat in de woonkamer, maar bovendien voor een ware dieptesensatie. Met een Samsung Curved TV zit je altijd middenin de actie.

Lees meer over CurvedMet de Samsung Wireless Audio 360º Speakers vul je elke kamer met je favoriete muziek. Uniek aan de Samsung speaker is dat het geluid naar alle kanten - in 360 graden - de ruimte in wordt gestuurd.

Lees meer over Wireless Audio


Met de nieuwe lijn UHD TV's van Samsung in 2016 ben je verzekerd van kraakhelder beeld en de meest natuurlijke details.

Lees meer over UHDSamsung Multiroom:
Wireless Audio 360º Speakers


Ontdek met het Samsung Multiroom speakersysteem een nieuwe manier om muziek te luisteren in iedere kamer van je huis. Zo geniet je thuis altijd van superieure geluidskwaliteit uit de stijlvolle draadloze speakers.

Met de Samsung Wireless Audio 360º Speakers komen technologie en stijl samen in een eigenzinnig design. De unieke vorm van de draadloze speakers geeft iedereen in de ruimte de allerbeste luisterpositie: het geluid bereikt in 360º immers elke hoek van de kamer.
 

 
Draadloos geluid door je hele huis

Samsung Multiroom bestaat uit draadloze speakers die voorzien zijn van wifi en bluetooth. De speakers maken draadloos verbinding met al jouw audioapparaten. Leg een compleet draadloos netwerk aan van Samsung Multiroom speakers en geniet van je favoriete muziek door je complete huis. De speakers kunnen individueel gebruikt worden of samen als een geluidssysteem.
Eenvoudige bediening met de multiroom-app

Je favoriete muziek binnen handbereik dankzij de eenvoudig Samsung app. Maak eenvoudig een afspeellijst aan en bepaal welke speaker wat afspeelt. Geniet van je complete muziekbibliotheek in één app en heb volledige controle op iedere speaker in je woning. Sleep de muziek met ‘Drag & Play’ in de multiroom-app naar de gewenste speaker en de muziek begint automatisch af te spelen.
 

Beleef een nog intensere kijkervaring met Samsung Curved TV.
Dankzij het gebogen design geniet je optimaal van prachtige beelden en zit je altijdmiddenin de actie.

Gebogen UHD beeldscherm

Samsung Curved televisies zijn voorzien van een zacht gebogen UHD beeldscherm. Het bijzondere van deze schermen is dat er diepte gegeven wordt aan tweedimensionale beelden. Vindt de actie rechts of midden op het scherm plaats? Met dit zacht gebogen UHD scherm maakt dit niet uit, je ziet alle details perfect waar je ook zit voor het scherm. Dus neem de ideale kijkpositie in en geniet van jouw favoriete film, serie of documentaire.
 

 
Een ware bioscoopervaring

Een gebogen scherm ondersteunt de natuurlijke manier van kijken. Het menselijk oog heeft een bolling en de curve van Samsung Curved televisies is hierop aangepast. Denk ook aan bijvoorbeeld schermen in de bioscoop, deze zijn ook voorzien van een lichte curve. Met een Curved televisie zorg je ervoor dat je een ware bioscoopervaring in je woonkamer haalt en deel uitmaakt van de actie.
Aero Design

Technologie en design bevordert de optimale kijkervaring, vandaar dat Samsung het minimalistische Aero Design heeft gecreëerd. Het minimalistisch ontwerp met natuurlijke materialen van Samsung Curved televisies zorgt ervoor dat jouw aandacht volledig gericht is op het beeld, het lijkt te zweven. De ingebouwde speakers zorgen bovendien voor een fantastisch geluid.
 
Klaar voor de sportzomer

Zit jij er klaar voor, deze zomer? Met het EK in Frankrijk, het prestigieuze grandslamtoernooi Wimbledon en de Olympische en Paralympische Spelen in Rio de Janeiro in zicht?
 
Beleef de sportzomer van dit jaar beter dan ooit met je Samsung SUHD TV: schitterend goud, groen gras en de meest vloeiende actiebewegingen. Met Samsung SUHD beleef jij alle legendarische sportmomenten alsof je op de eerste rij zit.
 

 
SUHD TV

Als het aan Samsung ligt, staat de technologie nooit stil. In 2016 is de SUHD-beeldkwaliteit nóg beter geworden, met een intense resolutie, nog meer kleuren en kristalhelder beeld. In jouw woonkamer komt elke scène tot leven, met het allerhoogste contrast dat je kunt bedenken.
HDR 1000

HDR, of High Dynamic Range, zorgt ervoor dat SUHD TV het meest contrastrijke, heldere beeld bereikt. Het lichtste licht tegenover het donkerste donker. Door het hoge contrast is elk beeld perfect zichtbaar, zowel donkere nachtscènes als overbelichte zonmomenten.

HDR 1000 gaat nog een stapje verder. Hiermee kijk je, ook overdag in een lichte kamer, altijd naar perfect beeld. Het beeld is op ieder moment van de dag natuurlijk en realistisch, met een veel intensere kijkervaring.
 
 
Quantum Dot

Quantum dots zijn eigenlijk kleine kristallen, die afhankelijk van hun grootte een pure en intense kleur aan licht kunnen geven. De Quantum Dot-technologie van Samsung zorgt daarmee voor adembenemende en nauwkeurige kleuren. Door rijke kleuren met subtiele tinten af te wisselen, bereikt je SUHD TV het meest levensechte beeld.
Back to top
  Loading...