Black Friday bij Televisiewinkel.nl


Waarom wachten op Black Friday als je ook het hele jaar door kunt genieten van scherp geprijsde artikelen! 

Black Friday, dé overgewaaide trend uit Amerika. De vrijdag waarop veel leveranciers stunten met hoge kortingen op allerlei producten. Black Friday wordt beschouwd als de start van het seizoen voor kerstaankopen. Dit evenement vindt plaats op de dag na Thanksgiving omdat alle Amerikanen dan vrij zijn. De naam Black Friday kent verschillende oorsprongen. In Philadelphia werd rond 1961 de naam "Black Friday" gegeven omdat de straten volstonden met auto's en personen. Een andere theorie voor de naam is het feit dat de leveranciers rond deze periode eindelijk uit de rode cijfers kwamen en in de zwarte cijfers belanden. Deze theorieën worden niet meer gebruikt en Black Friday wordt gebruikt als evenement om mensen extra korting te bieden. 

Deze trend komt dus uit Amerika, maar is inmiddels helemaal geïntegreerd in de Nederlandse markt. Nederlanders lijken steeds meer gevoel te krijgen bij Black Friday. In 2017 sloeg 18% van de Nederlandse bevolking zijn slag op Black Friday en dan vooral op kleding, schoen en elektronica. Ook wij als Televisiewinkel.nl doen er ieder jaar aan mee. Tijdens dit evenement worden veel producten aangeboden voor hele scherpe prijzen. Daarnaast worden de openingstijden aangepast waardoor de winkel bijna de hele dag open is. 

De vrijdag volgend op Black Friday is er Cyber Monday. Cyber Monday is minder bekend maar ook hier is een enorme stijging zichtbaar. Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om hun aankoop te doen tijdens Black Friday, wordt de maandag erna online acties aangeboden tijdens Cyber Monday. Cyber Monday is een verlenging van Black Friday omdat dit evenement heel interessant blijkt te zijn. De aanbiedingen zijn overeenkomend met die op Black Friday, maar alleen online verkrijgbaar. Ook wij als Televisiewinkel.nl doen mee aan Cyber Monday omdat wij naast onze winkel ook online actief zijn. Houd onze acties in de gaten om erachter te komen wanneer Black Friday en Cyber Monday weer gehouden worden. 

Maar waarom zou je een jaar wachten op Black Friday of Cyber Monday als wij het hele jaar door producten aanbieden tegen een lagere prijs? Bijvoorbeeld omdat de doos al open is geweest, maar volledig in orde is bevonden voor de verkoop. Deze producten komen in onze "opruimkelder" en krijgen de naam DEMO. Voor producten met hoge kortingen kun je dus het hele jaar terecht in onze opruimkelder! 

Bekijk snel alle producten in de opruimkelder.

Back to top
  Loading...