Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Denon DHT-S316

Denon DHT-S316 soundbarsysteem

Creëer een echte bioscoop-ervaring met de Denon DHT-S316 soundbarsysteem. Geniet van superieur geluid dankzij een tweeweg speakers en een draadloze subwoofer. De Virtual Surround-technologie van Denon creëert een krachtige, realistische thuisbioscoopervaring dankzij Dolby Digital, DTS-decodering en Denon's eigen Dialogue Enhancer. De Dialogue Enhancer zorgt voor een betere verstaanbaarheid van dialogen, dit is ideaal tijdens het kijken van films. Stream heel eenvoudig met je smartphone of tablet jouw favoriete muziek naar de soundbar via Bluetooth. De Denon DHT-S316 is slechts 5,5 cm hoog en past in de meeste ruimten.

Specificaties

  • Tweeweg soundbar met draadloze subwoofer
  • Dolby Digital en DTS-decodering
  • Bluetooth
  • HDMI met Audio Return Channel
  • Denon Dialogue Enhancer

Geluid van bioscoopkwaliteit

Denon DHT-S316 soundbar biedt jouw geluid van bioscoopkwaliteit. De dubbele middendrivers, gedetailleerde, heldere tweeters en Dolby DTS creëren prachtig geluid bij iedere film, serie of muziek. Geniet van nog meer belevenis en ga helemaal op in jouw favoriete film.

Draadloze subwoofer

Krachtige bas, zonder kabels. Geeft films, muziek en programma's de diepe, rijke bas voor meer spanning. Je kunt de draadloze subwoofer plaatsen waar je maar wilt om er optimaal van te genieten.

Dolby Dgital en DTS-decodering

De Virtual Surround-modus van Denon levert home cinema surround sound simulatie met Dolby Digital en DTS-decodering van Blu-Ray, DVD, DVB en andere surround-gecodeerde media. Geniet van meeslepend surroundgeluid uit een strakke, compacte soundbar.

Eenvoudige installatie-ervaring

Sluit de DHT-S316 soundbar snel aan op je TV met de meegeleverde HDMI-kabel of via de optische ingang. Eenmaal verbonden via HDMI/ARC, kun je de soundbar naadloos met de afstandsbediening van je TV bedienen.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Denon DHT-S316
Merk Denon
Type audio Streaming audio
Eigenschappen audio Surround modus
Kleur Zwart
Draadloos Ja
Accu Nee
Subwoofer Draadloos
Smart Nee
Verbindingen Analoog Audio In, Bluetooth, Digitaal coax, Digitaal optisch, HDMI, HDMI-ARC
Draadloze speaker Nee
Vermogen totaal Watt
Actieve speaker Nee
Ingebouwde speaker Nee
Bekijk volledige specificaties
“Denon heos”
Beoordeling door Daphne (geplaatst op 22-11-2018)
Ik heb lang getwijfelt over de aanschaf. Nu ik de soundbar heb, ben ik er erg blij mee. Goed geluid en makkelijk in gebruik als je de app eenmaal een beetje begrijpt. Met de equalizer kan je het geluid naar je smaak aanpassen
Back to top
  Loading...