Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Denon DHT-S514 soundbarsysteem

Creëer een echte bioscoop-ervaring met de Denon DHT-S514 soundbarsysteem. Geniet van superieur geluid dankzij een tweeweg speakers en een draadloze subwoofer. De Virtual Surround-technologie van Denon creëert een krachtige, realistische thuisbioscoopervaring dankzij Dolby Digital en DTS-decodering. Stream heel eenvoudig met je smartphone of tablet jouw favoriete muziek naar de soundbar via Bluetooth. 

  • Tweeweg soundbar met draadloze subwoofer
  • Dolby Digital en DTS-decodering
  • Bluetooth
  • HDMI met Audio Return Channel
  • Drie luistermodi

Geluid van bioscoopkwaliteit

Sluit de soundbar simpelweg aan op uw TV en je hebt in een handomdraai de beschikking over krachtig en dynamisch geluid! De Denon DHT-S514 levert een rijk en kamervullend geluid met krachtige bastonen. De soundbar tovert iedere TV moeiteloos om in een home-entertainmentsysteem.
Denon DHT-S514 - Soundbar
Denon DHT-S514 - Draadloze Subwoofer

Draadloze subwoofer

De bijpassende draadloze subwoofer heeft twee 5¼" woofers die naadloos samenwerken voor foutloze weergave van de indrukwekkend diepe bastonen. Geniet van kristalhelder geluid met een uiterst breed bereik. Bovendien kan de compacte subwoofer zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst.

Drie luistermodi

De Denon DHT-S514 is voorzien van drie luistermodi, namelijk een Filmmodus; voor een breed en overweldigend klankbeeld, de Dialoogmodus; dialogen worden kristalhelder weergegeven en de Muziekmodus; deze zorgt ervoor dat je favoriete nummers met optimale dynamische geluidskwaliteit worden afgespeeld. Je kan uiteraard ook kiezen voor de reguliere stereomodus, oftewel, zonder enige vorm van akoestische optimalisering

Denon DHT-S514 - Luistermodi
Denon DHT-S514 - Eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie-ervaring

Sluit de DHT-S514 rechtstreeks aan op de TV met de meegeleverde HDMI-kabel. Ook zijn een optische digitale audiokabel en een stereo analoge audiokabel meegeleverd. De DHT-S514 wordt geleverd met een eigen afstandsbediening en is daarnaast te bedienen via de afstandsbediening van de TV. Zo bedien je de soundbar én de TV met slechts één afstandsbediening

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Denon DHT-S514
Merk Denon
Type audio Streaming audio
Eigenschappen audio Surround modus
Kleur Zwart
Draadloos Ja
Accu Nee
Subwoofer Draadloos
Smart Nee
Verbindingen 3,5 mm Jack, Analoog Audio In, Bluetooth, Digitaal coax, Digitaal optisch, HDMI, HDMI-ARC
Draadloze speaker Nee
Kanalen 2.1
Vermogen 150 tot 200 Watt
Vermogen totaal Watt
Type luidspreker Center
Actieve speaker Ja
Ingebouwde speaker Nee
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...