Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Denon DSW-1H Subwoofer

De DSW-1H draadloze subwoofer van Denon is eenvoudig aan te sluiten op de DHT-S716H soundbar via wifi en voegt een diepe, krachtige bas toe die duidelijk hoorbaar en voelbaar is. De subwoofer is direct gebruiksklaar: je hoeft hem alleen maar ergens horizontaal of verticaal in de ruimte te plaatsen en in te pluggen.

Specificaties

  • Krachtig basgeluid
  • Draadloos surroundgeluid
  • Eenvoudig te koppelen
  • Bedien met de HEOS app
  • USB-aansluiting
  • Analoge ingang (3.5 mm jack)
  • Afmetingen (HxBxD): 40,4 x 17,2 x 43,9 cm
  • Gewicht: 10,1 kg

Krachtig basgeluid

De DSW-1H kan worden gecombineerd met de DHT-S716H soundbar van Denon en andere geselecteerde producten met HEOS multiroom voor een nog voller basgeluid in je thuisbioscoopsysteem. De twee aangepaste 5.25 inch drivers zorgen in combinatie met de hoogwaardige, krachtige 70 Watt en klasse D-versterking voor een helder, kamervullend basgeluid.

Denon DSW 1H - Krachtig basgeluid
Denon DSW 1H - DSP Algoritmen

DSP Algoritmen

Denons eigen DSP-algoritmen zorgen voor een geoptimaliseerde lagefrequentierespons in het dynamische bereik, dit zorgt voor een meeslepende ervaring voor films en muziek.

Eenvoudige installatie

Het kost maar een paar minuten om uw DSW-1H draadloze subwoofer te installeren. Sluit hem aan op je Denon DHT-S716H of andere HEOS speakers om direct van de krachtige bastonen te kunnen genieten. Daarna kan je al je geluidsinstellingen via de HEOS App bedienen. De subwoofer is voorzien van een volumeknop aan de bovenkant waarmee je het basgeluid naar wens kunt afstemmen.

Denon DSW 1H - Installatie
Denon DSW 1H - HEOS

HEOS Multiroom | Google Assistant

De soundbar werkt als een HEOS-speaker waarmee je muziek naar één ruimte of andere HEOS multiroom-producten kunt streamen. Je kan alles bedienen met behulp van de gratis HEOS app. Of bedien de soundbar met je stem met Google Assistent, pas het volume aan, speel muzieknummers af, pauzeer de muziek, ga naar het volgende nummer en nog veel meer!

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Denon DSW-1H
Merk Denon
Type audio Subwoofer
Eigenschappen audio Multiroom
Kleur Zwart
Afmetingen in cm (HxBxD) 40,4 x 17,2 x 43,9 cm
Draadloos Ja
Accu Nee
Subwoofer Draadloos
Smart Nee
Verbindingen 3,5 mm Jack, USB, USB ingang
Draadloze speaker Nee
Vermogen 60 tot 90 Watt
Vermogen totaal 70 Watt
Type luidspreker Center
Actieve speaker Ja
Ingebouwde speaker Nee
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...