Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Denon PMA-150 Versterker

Met deze krachtige, geïntegreerde versterker stuur je met gemak de meeste boekenplank- of kleine vloerspeakers aan. De PMA-150H is ontworpen met het oog op een puurdere digitale versterking, levert 70 Watt per kanaal en ondersteunt zowel 4 ohm- als 8 ohm-luidsprekers. Geniet via je speakers of hoofdtelefoon van helder, krachtig, digitaal versterkt geluid met veel details! De Denon PMA-150 ondersteunt Hi-Res audio en is voorzien van digitale ingangen, USB-DAC en stembesturingsmogelijkheden via Amazon Alexa of Google Assistant. En dankzij de ingebouwde HEOS-technologie kan je online muziek streamen via onder andere Spotify, Deezer en Amazon Music.

Specificaties

  • 70W vermogen per kanaal (4 Ohm)
  • Wifi | Bluetooth | Airplay 2
  • Advanced AL32 Processing Plus
  • HEOS-technologie
  • Digitale en analoge ingangen
  • Elegant design

Bluetooth | Wifi | Airplay 2

Via Bluetooth en Wifi stream je eenvoudig draadloos je favoriete muziek vanaf bijvoorbeeld uw smartphone. Je kan Bluetooth ook uitschakelen om ongewenste frequenties tijdens het luisteren naar andere bronnen te voorkomen.

Denon PMA-150 - Bluetooth, Wifi, Airplay2

Denon PMA-150 - HEOS multiroom

HEOS-technologie

Door de HEOS multiroom-technologie kan je overal in huis van je favoriete muziek genieten en overal in huis een draadloze audio-ervaring creëren. Speel hetzelfde nummer in alle kamers, of kies een ander nummer voor iedere verbonden ruimte; de keuze is aan jou!

Advanced AL32 Processing Plus

AL32 Processing gebruikt speciale algoritmen en herstelt hiermee informatie die tijdens de digitale opname verloren is gegaan. Zo ontstaat een zeer gedetailleerde weergave en luister je naar het originele geluid

Denon PMA150 - AL32 processing
Denon PMA150 - Ingangen

Digitale en analoge ingangen

De PMA-150H is voorzien van twee optische ingangen, een coaxiale ingang en een USB-A-poort voor verbeterd geluid vanaf welke bron dan ook. Deze digitale ingangen helpen de geluidskwaliteit van o.a. uw tv, Blu-Ray- en mediaspelers te verbeteren. Gebruik ze ook om geluid met een hoge resolutie vanaf een audiobron naar uw computer te zenden. Dankzij USB-B DAC ondersteunt de PMA-150H PCM-signalen tot 384kHz/32-bits en DSD11,2MHz.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Denon PMA-150H
Merk Denon
Type audio Versterker
Eigenschappen audio DAC, Multiroom, Voorversterker
Kleur Zwart/Zilver
Afmetingen in cm (HxBxD) 10,4 x 28 x 33,7 cm
Draadloos Nee
Accu Nee
Smart Nee
Verbindingen Airplay, Analoog Audio In, Bluetooth, Digitaal coax in, Optisch ingang, Spotify connect, USB, WIFI
Draadloze speaker Nee
Kanalen 2.0
Vermogen 60 tot 90 Watt
Vermogen totaal 140 Watt
Actieve speaker Nee
Ingebouwde speaker Nee
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...