Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Hirschmann ZVA128 antenneversterker 1in 2uit

Hirschmann ZVA128 antenneversterker
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

Hirschmann Opsteekversterker ZVA 128

De Hirschmann ZVA128 is een antenneversterker voor het aanleggen van een coaxkabel naar een tweede televisie bijvoorbeeld in een slaapkamer. Je plugt de opsteekverster ZVA-128 in het signaal overname punt in de meterkast en verbindt daarna de twee IEC-uitgangen met coaxkabels naar de televisie(s). De uitgangen hebben een signaalversterking van 6 dB. Zo kun je een kabel van maximaal 25 meter aansluiting op de Hirschmann ZVA128.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Hirschmann ZVA128 antenneversterker 1in 2uit
Merk Hirschmann
Type accessoires Kabels
Type kabel COAX
Verguld Nee
Accu Nee
Harde schijf Nee
Opnamefunctie Nee
Electronische programmagids Nee
Draagbaar Nee
Smart Nee
4K Nee
Bekijk volledige specificaties
“Antenneversterker”
Beoordeling door R cooke (geplaatst op 26-06-2018)
Een antenne fersterker besteld bij televisiewinkel besteld en de volgende dag was het er wel . Simpel aan te sluiten en gaf mij de gewenste beter signaal sterkte dat ik verwacht had
“let op frequntie bereik Hirschmann Opsteekversterker ZVA 134 ”
Beoordeling door L. Nieboer (geplaatst op 19-04-2012)
Voor het doorgeven van het TV signaal en functioneren van de UPC mediabox is het belangrijk te letten op het frequentie bereik van de versterker. De Hirschmann Opsteekversterker ZVA 134 heeft een bereik van 40-800 Mhz. Voor een goede werking van alle digitale functies van de UPC media box zoals 'on-demand'(bestellen van films en bekijken) of het uitlezen van de mediabox op afstand, is het belangrijk dat de versterker een frequentie bandbreedte heeft van 0- 1000 Mhz. Met de Hirschmann Opsteekversterker ZVA 134 werken bij de UPC mediabox een aantal functies door een (te) beperkte bandbreedte dus niet. Helaas is op de site deze informatie niet beschikbaar.
Back to top
  Loading...