Humax IHDR-5200C

Normale prijs: 299,-

Special Price 269,-

Niet op voorraad

  • Houd rekening met langere levertijden in verband met de drukte
  • Winkel 7 dagen per week open
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

HUMAX IHDR-5200C: HDTV kabelontvanger voor haarscherpe beelden!

De Humax IHDR-5200C HD is een kabelontvanger met twee tuners en een 500GB ingebouwde harddisk. Met de Humax IHDR 5200C neem je programma's op, pauzeer of spoel je deze zelf terug. Dit dankzij de 500GB ingebouwde hardeschijf! Daarnaast is de ontvanger geschikt voor interactieve TV. De IHDR-5200C ondersteunt de volgende aanbieders: Ziggo, Caiway, Delta, Kabel Noord en Zeelandnet.

Best Reviewed - Januari 2013
Best Reviewed januari 2013 Deze HD kabelontvanger van Humax is door Kieskeurig.nl beoordeeld als 'Best Reviewed' januari 2013. Dit wil zeggen dat deze digitale decoder door consumenten met maar liefst een 8,1 op de vergelijkingssite Kieskeurig.nl het beste is beoordeeld, een echte eretitel.
 
Haarscherpe beelden, meer details
HDTV De HUMAX IHDR-5200C is een HD-ontvanger. HDTV zorgt voor briljante kleuren, scherper beeld en meer beelddetails. Hierdoor wordt TV kijken; TV beleven! Ook de opnames die je maakt met de IHDR5200C zijn in HD-kwaliteit.

TV-Portal: interactieve televisie
Interactieve TV De HUMAX IRHD-5200C is geschikt voor Interactieve TV. De beschikbaarheid van interactieve televisie is afhankelijk van je TV-aanbieder. Heb je bijvoorbeeld digitale TV van Ziggo dan kun je via de TV-Portal gebruik maken van de interactieve diensten die Ziggo aanbiedt. Via Ziggo On demand kun je films en series bestellen of gemiste uitzendingen bekijken. Heel eenvoudig, vanuit je luie stoel.
 
DLNA: gemakkelijk bestanden uitwisselen
DLNA De HUMAX 5200C beschikt over de functie DLNA (Digital Living Network Alliance). Dit is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om allerlei digitale mediabestanden uit te wisselen. Je kunt de HUMAX IRHD-5200C koppelen met andere DNLA-gecertificeerde apparaten. Deze digitale decoder van HUMAX is tevens als netwerk mediaspeler te gebruiken.

Digitale radio
Digitale radio Met de HUMAX IRHD-5200C geniet je niet alleen van de beste beeldkwaliteit, je hebt ook nog eens toegang tot een groot aantal digitale radiozenders in perfecte kwaliteit. Om de radiozenders te beluisteren hoef je, als je een muziekinstallatie hebt aangesloten, de tv niet aan te zetten. Is dat niet handig?
Opnemen in HD kwaliteit
Opnemen Met deze HUMAX IRHD 5200-C heb je de mogelijkheid om al jouw favoriete programma's in HD-kwaliteit op te nemen. De IRHD-5200C is voorzien van twee USB-poorten aan de achterzijde waarop je een externe portable harddisk kan aansluiten. Programma's die je later nog eens wilt bekijken kun je probleemloos op deze externe harddisk opslaan.

Live programma's pauzeren
Live programma's pauzeren Met deze HUMAX digitale decoder kan je niet alleen opnemen, ook kun je een live uitzending pauzeren met de functie Timeshift. Dit is heel simpel, want met één druk op de knop zet je het lopende programma stil en met een volgende druk op de knop laat je het programma hervatten waar je het had stilgezet. Ideaal voor wanneer je telefoon tussendoor krijgt of even naar het toilet moet. Bovendien kun je tijdens een programma terugspoelen zodat je een bepaalde scene nog eens kunt bekijken.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Humax IHDR-5200C
Merk Humax
Type accessoires Digitale TV ontvanger
Verguld Nee
Accu Nee
Harde schijf Ja
Opslagcapaciteit 500 GB
Opnamefunctie Ja
Electronische programmagids Ja
Draagbaar Nee
3D Nee
Smart Nee
4K Nee
Bekijk volledige specificaties
“op nemen”
Beoordeling door paul van der noll (geplaatst op 07-12-2017)
ik heb ook de 5400c echt wel goed alleen als je 2 programma's op neem kan je op een hoop zenders niet meer komen moet je terug naar gewoon tv en ik heb gratis fox sport
“Prime PVR”
Beoordeling door KP (geplaatst op 05-11-2017)
Het zappen gaat af en toe watt te langzaam naar mijn zin. Maar buiten dat vindt ik het een zeer fijn apparaat met veel mogelijkheden. Grootste minpunt: Om opnames te te bekijken of verwijderen MOET je de pinccode (eenmalig) opgeven. Je kunt de pin code niet uitzetten.
“bestellen Humax 5200C”
Beoordeling door H van Dam (geplaatst op 26-09-2017)
Er is niet veel te melden,gewoon naar de site van Televisiewinkel.nl een Humax 5200c besteld en betaald,de dag na de bestelling ontvangen en aangesloten. Tot ziens bij de volgende bestelling.
Back to top
  Loading...