Humax IHDR-5400C

Normale prijs: 399,-

Special Price 329,-

Niet op voorraad

 • Houd rekening met langere levertijden in verband met de drukte
 • Winkel 7 dagen per week open
 • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Humax IHDR-5400: Een programma bekijken en tegelijkertijd een ander programma opnemen. In HD kwaliteit!

Opnemen met nog meer opslag capaciteit! HUMAX heeft met de IHDR-5400C de videorecorder opnieuw uitgevonden. Met de dubbele tuner kun je zelfs twee programma's tegelijk opnemen of het ene programma opnemen en het andere programma bekijken. Je hoeft dus niks meer te missen! Sinds HD beelden gangbaar zijn geworden is het opnemen van deze beelden over het algemeen niet makkelijker geworden. Bij gebruik van een CI+ systeem kun je vaak alleen opnemen wat je op dat moment aan het kijken bent en DVD HDD recorders hebben vaak alleen een scart ingang waardoor opnemen in HD onmogelijk is. Programma's terug kijken via een applicatie of website is ook niet ideaal, dit is vaak niet in HD kwaliteit en films en series zijn vaak niet beschikbaar. De Humax IHDR-5400 brengt hier verandering in! Bekijk je favoriete programma live en neem tegelijkertijd een ander programma op, beiden in HD kwaliteit. De IHDR-5400 ondersteunt de volgende aanbieders: Ziggo, Caiway, Delta, Kabel Noord en Zeelandnet.

 • Geschikt voor digitale HD TV
 • Twintuner: twee Programma's opnemen of één opnemen + één bekijken
 • Time Shift Recording. Live uitzending pauzeren
 • 1TB ingebouwde harddisk
 • DLNA
 • TV-Portal: interactieve televisie voor Ziggo
 • 2x USB
 • Digitale radio
 • Elektronische Programmagids (EPG)
 • Geschikt voor de ontvangst van in HDTV-kwaliteit uitgezonden programma's van Ziggo, CAIW, DELTA en Kabel Noord

Smart tv

Haarscherpe beelden

Zie meer details door haarscherpe HD beelden. HDTV zorgt voor briljante kleuren een strakker beeld en meer details. Ook alle opnames die je maakt zijn natuurlijk in HD kwaliteit.

1TB HDD

Je kunt tot 240 uur aan beeld opslaan dankzij de ingebouwde harde schijf van 1 TB. Is de schijf toch vol? Schrijf programma's weg op een externe harde schijf via de USB aansluiting van de IHDR 5400 zodat je weer vrije ruimte hebt!

lg

Smart Share Plus

Time Shift Recording

Gaat net de telefoon tijdens uw favoriete programma? Zet het programma op pauze en kijk later verder! Ook kun je eerst nog even iets afmaken, het afspelen starten wanneer jij het wilt en de reclameblokken doorspoelen.

TV-Portal: interactieve televisie voor Ziggo

Als je digitale TV van Ziggo heeft kun je met de Humax IHDR5400 gebruik maken van de interactieve diensten die Ziggo biedt. Via Ziggo On demand kun je series en films bestellen of een gemiste uitzending terugkijken.

Full HD
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Humax IHDR-5400C
Merk Humax
Type accessoires Digitale TV ontvanger
Verguld Nee
Kleur Zwart
Accu Nee
Harde schijf Ja
Opslagcapaciteit 1 TB
Opnamefunctie Ja
Electronische programmagids Ja
Draagbaar Nee
3D Nee
Smart Nee
4K Nee
Bekijk volledige specificaties
“Humax iHDR-5400C 1TB”
Beoordeling door Andre Bouhuijs (geplaatst op 02-02-2016)
Vorige Humax 5050 was aan het eind van zijn Latijn. De nieuwe 5400C 1TB aangeschaft ongeloofelijk veel mogelijkheden.2 tuners.Gebruik het vnl.voor opname van televisieprogramma's.Zeer veel mogelijkheden voor de echte hobby-ist om uitgebreid te froebelen. Je bent niet gauw uitgespeeld Vriendelijke groet. Andre Bouhuijs
“Humax IHDR-5400”
Beoordeling door Elly (geplaatst op 03-02-2015)
Perfect apparaat, makkelijk te installeren en te gebruiken. Nu kunnen 2 films o.i.d. gelijk opgenomen worden. Een aanrader!!
Back to top
  Loading...