Humax IRHD-5300C

Normale prijs: 149,-

Special Price 139,-

Niet op voorraad

  • Houd rekening met langere levertijden in verband met de drukte
  • Winkel 7 dagen per week open
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

HUMAX IRHD-5300C: HDTV kabelontvanger voor haarscherpe beelden!

Wil je genieten van HDTV, maar heb je geen zin meer in een ontvanger met een ingebouwde harde schijf? Dan is de HUMAX IRHD-5300C precies wat jij nodig hebt! Deze IRHD 5300C is geschikt voor iedereen die wil genieten van HDTV maar geen behoefte heeft aan een ontvanger met ingebouwde harde schijf. De IRHD-5300C biedt je namelijk de mogelijkheid om programma's op te nemen, te pauzeren of terug te spoelen. Dit kan met behulp van een externe harde schijf. Daarnaast is de ontvanger geschikt voor interactieve TV. De IRHD-5300C ondersteunt de volgende aanbieders: Ziggo, Caiway, Delta, Kabel Noord en Zeelandnet.

Opnemen in HD kwaliteit
IRHD-5300C Met deze HUMAX IRHD 5300-C heb je de mogelijkheid om al jouw favoriete programma's in HD-kwaliteit op te nemen. De IRHD-5300C is voorzien van twee USB-poorten aan de achterzijde waarop je een externe portable harddisk kan aansluiten. Programma's die je later nog eens wilt bekijken kun je probleemloos op deze externe harddisk opslaan.
 
Live programma's pauzeren
Live programma's pauzeren Met deze HUMAX digitale decoder kan je niet alleen opnemen, ook kun je een live uitzending pauzeren met de functie Timeshift. Dit is heel simpel, want met één druk op de knop zet je het lopende programma stil en met een volgende druk op de knop laat je het programma hervatten waar je het had stilgezet. Ideaal voor wanneer je telefoon tussendoor krijgt of even naar het toilet moet. Bovendien kun je tijdens een programma terugspoelen zodat je een bepaalde scene nog eens kunt bekijken.

TV-Portal: interactieve televisie
Interactieve TV De HUMAX IRHD-5300C is geschikt voor Interactieve TV. De beschikbaarheid van interactieve televisie is afhankelijk van je TV-aanbieder. Heb je bijvoorbeeld digitale TV van Ziggo dan kun je via de TV-Portal gebruik maken van de interactieve diensten die Ziggo aanbiedt. Via Ziggo On demand kun je films en series bestellen of gemiste uitzendingen bekijken. Heel eenvoudig, vanuit je luie stoel.
 
DLNA: gemakkelijk bestanden uitwisselen
DLNA De HUMAX 5300C beschikt over de functie DLNA (Digital Living Network Alliance). Dit is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om allerlei digitale mediabestanden uit te wisselen. Je kunt de HUMAX IRHD-5300C koppelen met andere DNLA-gecertificeerde apparaten. Deze digitale decoder van HUMAX is tevens als netwerk mediaspeler te gebruiken.

Digitale radio
Digitale radio Met de HUMAX IRHD-5300C geniet je niet alleen van de beste beeldkwaliteit, je hebt ook nog eens toegang tot een groot aantal digitale radiozenders in perfecte kwaliteit. Om de radiozenders te beluisteren hoef je, als je een muziekinstallatie hebt aangesloten, de tv niet aan te zetten. Is dat niet handig?

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Humax IRHD-5300C
Merk Humax
Type accessoires Digitale TV ontvanger
Verguld Nee
Kleur Zwart
Accu Nee
Harde schijf Nee
Opnamefunctie Ja
Electronische programmagids Ja
Draagbaar Nee
3D Nee
Smart Nee
4K Nee
Bekijk volledige specificaties
“Humax IRHD 5300C”
Beoordeling door Erwin (geplaatst op 29-02-2016)
Ding doet wat 'ie moet doen. Goed beeld en geluid. Vrij simpel aansluiten en instellen. Start wel langzaam op.
“Vervolg Review”
Beoordeling door Hubertus F Pirson (geplaatst op 14-01-2014)
Na een half jaar nam de functionaliteit af: werkte steeds trager na opstart zelfs tot 15 minuten. Contact opgenomen met Creat2Fit en kon apparaat opsturen voor reparatie (met servicevriendelijk Antwoordnummer !!). Reparatieafdeling heeft contact opgenomen over mankement en heeft vervolgens een nieuwe printplaat gemonteerd. Daarmee blijkt het apparaat zelfs beter te functioneren dan voorheen: snellere start uit standby en snellere zenderwisseling (2/3 sec). Wel gemerkt dat de oorspronkelijk externe HD kennelijk anders is geformateerd dan door de nieuwe printplaat. Deze HD kan evenwel als 2e drive worden aangesloten -voor het afspelen van de voorheen daarop opgenomen bestanden- naast een nieuw aan te schaffen HD waarop opgenomen kan worden. Hoewel een HD aanbevolen wordt van 500 GB of minder heb ik als nieuwe opneem HD een 750 GB gemonteerd (NTFS) en dat gaat ook nog. Ik houd die omvang als maximaal veilig en normaal werkend aan.
“werkt dit apparaat ook op oude tv?”
Beoordeling door bruin (geplaatst op 12-01-2014)
Hallo, Wij hebben nog een relatief oude tv, grootbeeld dus geen breedbeeld met scart en coax aansluiting kan dit apparaat hierop?. En heb je dan ook een normaal beeldformaat of krijg je dan van die grote zwarte balken? Bij voorbaat dank voor een eventueel antwoord. bruinde64@gmail.com
Back to top
  Loading...