Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >
Samsung HW-N400
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

Samsung Soundbar HW-N400

De Samsung HW-N400 is een compacte Soundbar ontdek wat het met je geluid van je TV kan doen. Laat je overweldigen door een diepe bas zonder aparte subwoofer. De Soundbar is voorzien van twee geïntegreerde subwoofers en een basreflexpoort. Zo geniet je van de diepste bassen, zonder dat je extra ruimte nodig hebt.

Specificaties

  • Ingebouwde subwoofer
  • Bluetooth
  • Surround Sound Ready
  • Digital Amp
  • Samsungs Audio Remote app

Ingebouwde subwoofer

Geweldig basgeluid met de Soundbar HW-N400 van Samsung, dankzij een ingebouwde subwoofer. Laat je overweldigen door een diepe bas zonder aparte subwoofer. De Soundbar is voorzien van twee geïntegreerde subwoofers en een basreflexpoort. Zo geniet je van de diepste bassen, zonder dat je extra ruimte nodig hebt.

Surround Sound Expansion

Geniet van Surround Sound met de HW-400. De Surround Sound Expansion breidt het luisterveld zowel horizontaal als verticaal uit voor een gelijkmatig verdeeld geluid van hoge kwaliteit. Voortaan geniet je van een geweldig surroundgeluid waar je helemaal in opgaat.

Streamen via Bluetooth

Sluit de HW-N400 eenvoudig aan zonder kabels op je Samsung TV via Bluetooth. Ook kan je met de Soundbar verbinding maken met andere apparaten. Hierdoor luister je jouw favoriete muziek vanaf je telefoon, met perfect geluid en zonder kabels.

Eenvoudige bediening

Bedien de HW-N400 met Samsung Audio Remote app op je Android telefoon of tablet. Verbind je telefoon via Bluetooth om belangrijke functies van je Sounbar te bedienen en playlist van je mobiele apparaat af te spelen. Of bedien je Soundbar met de alles in één afstandsbediening die mee wordt geleverd.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Samsung HW-N400
Merk Samsung
Type audio Streaming audio
Kleur Zwart
Draadloos Nee
Accu Nee
Subwoofer Geïntegreerd
Smart Nee
Verbindingen Analoog Audio, Bluetooth, Digitaal optisch, HDMI ingang, USB
Draadloze speaker Nee
Kanalen 2.0
Vermogen 60 tot 90 Watt
Actieve speaker Nee
Ingebouwde speaker Nee
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...