Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Inleveren oude producten


Oude elektrische producten kunt u bij ons inleveren op het moment dat u een nieuw elektronisch product aanschaft. Hoe dit in z'n werk gaat verschilt per bezorger.

PostNL Pakketservice

Op het moment dat u een bestelling ontvangt, kunt u uw oude elektrische apparaten direct mee teruggeven aan de pakketbezorger van PostNL. Inleveren bij het dichtstbijzijnde PostNL Servicepunt wanneer u daar uw bestelling afhaalt kan natuurlijk ook. U kunt dit doen door uw oude elektrische apparaten deugdelijk te verpakken in een doos en deze te adresseren aan:

PostNL Pakketten Recycling
Antwoordnummer 2008
2130RH Hoofddorp


Schrijf dit adres duidelijk en goed leesbaar op de bovenkant van de doos.

Houd er rekening mee dat de Post NL chauffeur of de PostNL Servicepunt medewerker enkel pakketten aan kan nemen met een maximum formaat van 175 cm x 78 cm x 58 cm en een maximum gewicht van 30 kilo.

DHL Parcel

Wordt uw bestelling afgeleverd met DHL Parcel? Dan kunt u uw oude product meegeven aan de chauffeur. Mocht de chauffeur het om een bepaalde reden niet mee kunnen nemen, dan kunt u het kosteloos aan ons retourneren. U kunt uw oude product aanbieden bij een PostNL punt bij u in de buurt. U dient het product stevig ingepakt aan te bieden. Het pakket mag niet zwaarder zijn dan 30 kg en maximaal 175 x 78 x 58 cm zijn. U kunt dit opsturen naar:

Create2Fit BV
o.v.v. Oud product
Antwoordnummer 1455
1410 WC Naarden


U kunt uw product ook inleveren bij uw dichtstbijzijnde Wecycle punt, via de locatiezoeker kunt u zien waar u het product kunt inleveren! Ook kunt u tijdens openingstijden het product bij ons inleveren, ga voor voor ons adres en openingstijden naar onze contactpagina.

Back to top
  Loading...