Betaalwijzen
In de winkel kan er betaald worden met contant geld, pinpas en creditcard. Via de website kan er betaald worden met iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, Visa en Bancontact.
Betaling niet verwerkt
Het kan in een uitzonderlijk geval voorkomen dat een betaling vertraagd bij ons binnen komt. Dit kan ervoor zorgen dat de levering iets vertraagd omdat wij de bestelling pas in orde maken na het ontvangen van de betaling.
Kortingscodes/cadeaubonnen
Cadeaubon
Op aanvraag kunnen wij cadeaubonnen opmaken met een bedrag naar keuze. Deze zijn af te halen in de winkel in Naarden. Deze cadeaubon is te verzilveren d.m.v. een unieke code welke gebruikt kan worden op onze website en in de winkel.

Actievoorwaarden voor jouw kortingscode bij Televisiewinkel.nl:
Bij elke korting gelden natuurlijk weer andere actievoorwaarden. Over het algemeen voer je je actiecode in bij het afrekenen in het winkelmandje, waarbij je de korting dus ziet verschijnen zodra je jouw kortingscode hebt ingevoerd.

Het verschilt per kortingscode wat de actie inhoud. Het kan gaan om een korting in percentages of juist een vast bedrag dat in mindering kan worden gebracht op bepaalde aankopen die je wilt doen. De kortingscode geldt tot een bepaalde tijd dus wees er snel bij en bekijk goed tot welke datum de betreffende kortingscode van Televisiewinkel.nl geldig is.

Blijf op de hoogte van onze kortingscode-acties
Via onze nieuwsbrief blijf jij op de hoogte van al onze acties, dus ook onze kortingscode-acties. Op die manier zal jij altijd als eerste op de hoogte gebracht worden en vaak zijn er ook acties die alleen gelden voor de trouwe volgers van Televisiewinkel.nl. Schrijf je daarom nu in op onze nieuwsbrief!

Ook via Social Media blijf je op de hoogte van onze acties. Like ons daarom op Facebook en volg ons op Twitter.

Acties zonder kortingscode
Behalve acties met kortingscodes, hebben wij nog veel meer acties! Bekijk hier alle lopende acties op Televisiewinkel.nl. Bovendien geniet je bij Televisiewinkel.nl ook zonder kortingscode al van de scherpste prijzen van Nederland!

We hebben niet alleen acties bij Televisiewinkel.nl. Ook bij de andere shops ben je verzekerd van de scherpste prijzen en vind je acties en kortingen! Bekijk ook onze acties op:
Lopende kortingscodes
Op dit moment zijn er bij Televisiewinkel.nl geen kortingscodes actief.
Back to top
  Loading...