Televisiewinkel gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!


Customer Service Medewerker

Wie zijn wij?

Televisiewinkel.nl is onderdeel van PlatteTV.nl.

PlatteTV verkoopt al meer dan 15 jaar online alle topmerken televisies en geluid. We behoren tot de top 3 van Nederland en onze klanten beoordelen ons met een 9,4. We hebben mooie en grote winkels waar we in alle rust onze klant een goed product kunnen adviseren. Tevens zijn wij met onze webshop AllesvoorBBQ.nl één van de grootste op het gebied van verkoop van alle topmerken BBQ's en accessoires. Met onze fysieke winkels zijn we gevestigd in Amsterdam, Arnhem, Breda, Nijmegen, Doesburg, Doetinchem, Utrecht, Eindhoven, Naarden en Zoeterwoude. Kortom met de verkoop van TV's, Audio en BBQ's zorgen wij voor het complete plaatje van binnen- en buiten genieten!

Wat ga jij doen?

Met name telefonisch zal jij de (potentiële) klant van PlatteTV.nl en AllesvoorBBQ.nl te woord staan. Samen met onze 10 andere collega's beantwoorden jullie alle vragen over reeds bestelde artikelen en over mogelijke toekomstige aankopen. Wij zoeken voor deze Customer Service afdeling in Arnhem een geduldige, enthousiaste dame of heer die communicatief vaardig is en zeer klantgericht!

Wij vragen:

  • Je hebt affiniteit met onze producten: TV, Audio en BBQ's.
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling uitstekend
  • Je maakt een computersysteem snel eigen en kan redelijk snel typen
  • Je kickt op iedere dag een hoge klant tevredenheidsscore
  • Je bent minimaal 15 uur per week beschikbaar.
  • Dat kan zowel overdag, in de avond als in het weekend. Voor de avond kun je denken aan tijden als 1700-2100 uur en bijv. op zaterdag en/ of zondag 9-16 of 11-19 uur. (maar de tijden zijn geheel in overleg)

We bieden:

Je werkt samen met 10 enthousiaste collega's die elkaar motiveren. De klant kan ons bereiken van 9-21 uur, 7 dagen in de week. Je kan je schoolrooster bijv afstemmen met je teamleider. Wil je 40 uur werken is dat mogelijk maar wil je 16 uur per week werken kan dat ook. Uiteraard is je rooster ruimschoots van tevoren bekend en wordt deze in overleg gemaakt, zodat je je plannen hierop af kan stemmen. We kunnen ook zoveel mogelijk een vast rooster aanhouden, wat jij prettig vindt.

Naast hard werken, houden de collega's van een geintje en wat leuks doen met elkaar!

Interesse?

Heb je interesse? En voldoe je aan de wensen van deze vacature? Stuur een CV met toelichting incl. foto van jezelf naar simone@plattetv.nl en je krijgt spoedig een reactie!


Back to top
  Loading...