Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

LG 32LK6200: Compacte Full HD Smart TV

De LG 32LK6200 is een TV die dankzij het compacte formaat van het scherm perfect past in de kinderkamer, keuken of camper. Deze Full HD Smart TV laat jou prachtige beelden zien dankzij geavanceerde beeldverwerkingstechnieken, en hierdoor zijn de beelden scherper, helderder en realistischer dan de beelden van een HD ready TV. Dankzij de Smartfunctie heb jij altijd entertainment bij de hand, en dankzij de HDMI ingangen kun je drie apparaten aansluiten.

Specificaties

  • Full HD TV
  • Active HDR
  • webOs besturingsysteem
  • 3x HDMI

Full HD TV

De LG 32LK6200 is een Full HD TV met een beeldscherpte van 1080p. Hierdoor zijn de beelden helder en worden details zichtbaar die je eerst nog niet zag. Door deze hoge resolutie wordt het contrast tussen licht en donker groter en daardoor ontstaat meer diepte in de beelden.

Dynamische kleur

Door de functie voor dynamische kleur worden de moeilijk weer te geven kleuren rood, groen en blauw helder en duidelijk getoond. Door het bereik van een groot palet aan kleuren zonder ruis of verzadiging lijken de beelden van jouw scherm te spatten.

Quad Core processor

De Quad Core processor van de LG 32LK6200 verwerkt de beelden vloeiend en zonder haperingen of ruis. Zelfs beelden met een lagere resolutie worden opgeschaald tot een beeldkwaliteit van bijna 4K. De scènes volgen elkaar moeiteloos op en zorgen voor een realistische kijkervaring.

Virtual Surround Sound

Geluid is bijna net zo belangrijk als de beeldkwaliteit, en daardoor is de LG 32LK6200 voorzien van Virtual Surround Sound. Door dit geluidseffect lijkt het alsof je je in jouw favoriete film of serie bevind. Ga lekker zitten en geniet van prachtige beelden in combinatie met prachtig geluid.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de LG 32LK6200
Merk LG
Beeldscherm LED
Resolutie Full HD
Smart Ja
Smart Platform WebOS
Aanbevolen televisie gebruik Optimaal films en series streamen
Ondersteunde HDR formaten HDR10
Tom's Choice Nee
Wifi Geïntegreerd
Energieklasse A
HDR Nee
Netflix Ja
LAN Ja
Digitale tuner Digitenne DVB-T, Kabel DVB-C
Certificering Ziggo
Serie 6000
Maat 32 inch - 81 cm
Afmetingen in cm (HxBxD) 74,2 x 47,2 x 18,0 cm incl voet
Beeldkwaliteit index 50 Hz
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...