LG 50PQ3000
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
Een goed alternatief
   

600Hz Sub-field Driving

Geen wazige beelden door een supersnelle reactiesnelheid
Door de haarscherpe beeldweergave waant u zich middenin de actie. LG heeft de 50-PQ3000 plasma tv namelijk voorzien van 600Hz Sub-field Driving-technologie. Dit geeft twaalf subbeelden per seconde weer in plaats van acht bij conventionele tv’s. Het resultaat? Uitzonderlijk gedetailleerde beelden zonder wazige overgangen.
     
   

Dual XD Engine

Beeldverwerkingssysteem voor optimale weergave
De beeldkwaliteit van uw LG-tv aanpassen? U bent de expert. Met het speciale programma op uw LG LCD-tv perfectioneert u eenvoudig zelf de beeldinstellingen. Visuele specialisten ontwikkelden dit handige programma. Volg hun aanwijzingen op om uw tv in te stellen op de ideale beeldkwaliteit.
     
   

AV Mode

Optimaliseer beeldinstelling voor de beeldkwaliteit van uw keuze
Optimaliseer beeldinstellingen op basis van programma – film, sport of games. Iedereen kan de tv instellen naar zijn of haar voorkeur. Zo geniet iedereen van zijn of haar favoriete programma in de perfecte weergave. In de AV-stand stemt u beeld- en geluidskwaliteit naadloos af op uw eigen wensen. Een perfecte persoonlijke kijkervaring is het resultaat.
     
   
Clear Voice II
Verander alleen het stemvolume
Het stemvolume op uw tv neemt automatisch toe wanneer het achtergrondgeluid aanzwelt. Bijvoorbeeld een verslaggever die op locatie het laatste nieuws in de huiskamer brengt. Wat als het omgevingsgeluid zijn stemgeluid overtreft? Of als u bij een wedstrijd liever de reactie van het sportpubliek hoort dan de stem van de commentator? En bij een actiefilm of een oorlogsscene u het gevoel wilt hebben er midden in te zitten: u wilt de ontploffingen net zo hard horen als de stemmen van de acteurs.
     
   
Invisible Speaker
U ziet geen speakers, maar hoort ze wel degelijk!
Het complete tv-front functioneert als speakersysteem, getuned door audio-expert Mark Levinson. LG heeft de Invisible Speakers ontworpen met minimalistisch design en esthetische perfectie in het achterhoofd. En het resultaat is revolutionair: u ziet geen speakers, maar hoort er wel degelijk geluid uit komen.
     
   
Smart Energy Saving
Flinke energiebesparing ondanks fors tv scherm
De LG 50-PQ3000 biedt uiteenlopende mogelijkheden om energie te besparen. De Backlight functie maakt donkere kleuren lichter en lichte beelden donkerder. Ook kunt u met de Screen Off-functie het beeld uitzetten terwijl het geluid aanblijft. In de Mode 0 stand-by functie gebruikt de tv geen elektriciteit. Zo bespaart u tot wel 80% aan energie.
     
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de LG 50PQ3000
Merk LG
Beeldscherm Plasma
Smart Nee
Curved Nee
HDR Nee
Netflix Nee
3D Nee
LAN Nee
Maat 50 inch - 127 cm
Bekijk volledige specificaties
Beoordeling door W. Vierwind (geplaatst op 22-04-2010)
behandeling van mijn bestelling was uitmuntend. Prima op tijd geleverd. Ik was (met 2 linkerhanden) bang voor het instellen van kanalen e.d. Heb mijn schoonzoon het laten doen. Bleek een fluitje van een cent te zijn. Mijn kleinzoontje had het ook kunnen doen.
Beoordeling door Gilbert (geplaatst op 08-04-2010)
Ik zag dat jullie heel hoog staan aangeschreven als goed service en prijs kwaliteit. Nou het is echt super, als eerst de site zo duidelijk en product omschrijving echt goed. Ik heb de LG PQ 3000 gekocht wat een tv echt geweldig het beeld, het geluid. en dan vooral hoe makkelijk het menu te bedienen is, dat kan iedereen. Ik raad echt iedereen zo,n tv aan en natuurlijk bij PLASMA DISCOUNT. Ik ben nu aan het kijken voor een soundbar van LG staat ook op jullie site met een filmpje ik denk dat ik ook wel aanschaf. Is een hele mooie combi met mijn LG PQ 3000. Plasma discount ga zo door. Groeten uit tilburg.
Beoordeling door Jan (geplaatst op 26-03-2010)
Wij gebruiken de flatscreens voor een permanente power point presentatie in de etalage, ik had eerst 2 LG screens van 32 inch, die bevielen prima. Ik zag op de site van televisiewinkel en interessant aanbod en heb er 2 van 50 inch gekocht en betaald met I deal e.e.a. werd binnen 2 werkdagen geleverd op de afgesproken tijdstip. Super . Voor ons was bij keuze van leverancier de eerdere goede ervaring bij koop van LG 22 inch prive,doorslaggevend de filmpjes op de site waar alles goed wordt uitgelegd met de specifieke voordelen.
Back to top
  Loading...