Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

LG Audio & Video

Naast een goede TV heb je ook goede audio en video nodig. Breid je LG TV uit met een LG Soundbar, draadloze LG multiroomspeakers en LG Soundplates voor geweldig geluid. Ook zijn er volledige LG Home Cinema sets verkrijgbaar, deze zorgen voor een complete beeld- en geluidservaring. Met een LG Home Cinema set heb je vanuit elke hoek een ongeëvenaard geluid!

{{products}}

Een echte beeld- en geluidservaring

Met een LG Home Cinema set kijk je de beste films en series in de beste kwaliteit. Bij iedere TV past een Home Cinema set die je kan instellen naar jouw wensen. Dankzij een een Home Cinema set worden scènes levensecht.

Audio

LG heeft Soundbars, Soundplates en draadloze multiroomspeakers voor elke audiowens. Deze audio systemen zijn de perfecte aanvulling op je LG TV.

Surroundgeluid van een Soundbar

Een Soundbar dat Surroundgeluid produceert zorgt voor een geweldige entertainmentervaring met uitzonderlijke geluidskwaliteit. Met Surroundgeluid lijkt het alsof je midden in de actie zit tijdens jouw favoriete film of serie. Een Soundbar geeft niet alleen goed geluid ook past een Soundbar van LG in iedere huiskamer.

Aanbod bekijken

Video

De LG Blu-ray spelers bieden hoge kwaliteit en spelen naast Blu-ray discs ook DVD’s af. Zo kijk je jouw favoriete films eenvoudig op je LG TV.

Aanbod bekijken
Back to top
  Loading...