Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

LG OLED TV

De nieuwste 4K OLED technologie van LG zorgt ervoor dat TV kijken nu nog realistischer is, want zwart is nu echt zwart op de LG TV met LG Perfect Black. Het contrast van een LG televisie is superscherp en het veel bredere kleurenpalet is ongekend realistisch. Dit alles resulteert in levendige en haarscherp beeld.

{{products}}

Perfect zwart

Een LG OLED TV zorgt voor Perfect zwart dankzij meer dan acht miljoen zelfoplichtende pixels die hun eigen helderheid individueel regelen. Door de LG OLED technologie worden kleuren nog mooier, details nog scherper en ben je verzekerd van een eindeloos contrast.

Ontdek meer

Bespaar stroom met een OLED TV

Bij een LG OLED TV gaat iedere pixel individueel aan en uit. Door deze technologie wordt er een hoop energie bespaard. Er branden namelijk geen onnodige LED's meer.

Slank design

Omdat een LG OLED TV geen achtergrond verlichting nodig heeft zijn de schermen ook een stuk slanker geworden ten opzichten van een LED TV. Ook in gewicht kan dit schelen. Een slank design is voor de meeste mensen steeds meer een must.

Aanbod bekijken

De aller-dunste OLED TV

De LG OLED65W7V Signature is de aller-dunste OLED TV. Deze TV is slechts 3,67 mm dik, hierdoor lijkt het net of de TV één wordt met je muur. De Nano cellen in het scherm absorberen overtollig licht waardoor er tot wel 64 keer rijkere kleuren worden weergegeven, tot wel een miljard levensechte kleuren, vanuit welke hoek je ook kijkt.

Het aanbod LG OLED TV's

LG heeft 55 en 65 inch OLED TV’s in haar assortiment. Ook de curved OLED LG televisie geeft haarscherpe beelden en perfect geluid. Uiteraard zijn het ook nog eens Smart TV’s zodat je nog meer mogelijkheden hebt met het levensgrote scherm.

Aanbod bekijken
Back to top
  Loading...