Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >
Kies je Maat

LG OLED65W8: signature Wallpaper OLED TV

De LG OLED65W8 is een signature Wallpaper OLED TV die zich focust op het zo realistisch mogelijk weergeven van beelden. Deze TV onderscheidt zich door het minimalistische design en de a9 Intelligence Processor. De TV wordt aan de muur bevestigd door middel van magneten en laat zo geen ruimte tussen de muur en TV, hierdoor lijkt de TV één te worden met jouw woonkamer. Het scherm is zo dun dat zelfs geen schaduw wordt nagelaten. Daarnaast zorgt de OLED65W8PLA voor perfect zwart in de beelden, en hierdoor wordt er een enorm contrast gecreëerd. Duizenden details worden zichtbaar en jouw kijkervaring wordt nog realistischer.

Specificaties

  • Wallpaper OLED TV
  • A9 Intelligent Processor
  • HDR Cinema
  • Dolby Atmos

Intens zwart

De LG OLED65W8 creëert perfect zwarte beelden. Meer dan 8 miljoen zelfregulerende pixels maken perfect zwart door zichzelf "uit" te zetten. Naast dit diepe donker lijken alle andere kleuren een stuk scherper en helderder en hierdoor zie je ongekend veel detail.

A9 Intellingence Processor

Dankzij de a9 Intelligent Processor worden beelden op meerdere manieren verbeterd. De processor beschikt over een Quad-Step ruisonderdrukking, het zorgt voor verbetering van de scherpte van de objecten, zorgt dat diepte tot leven komt en gebruikt de kleurentabel 7,3 keer meer geraffineerd in vergelijking met conventionele TV's.

Galerij Modus

Even geen zin om TV te kijken maar ook geen zin in totale stilte? Dan kun je de Galerijmodus aanzitten. TripAdvisor verzorgt een scala aan adembenemende foto's voorzien van prachtige muziek. Creëer een warme sfeer in huis en geniet van de prachtige afbeeldingen.

Dolby Atmos

Niet alleen prachtige beelden zorgen voor een ultieme kijkervaring, het geluid dat bij een film of serie hoort is net zo belangrijk. Dolby Atmos zorgt voor krachtige, bewegende geluidsgolven die je overal om je heen ervaart. Zelfs boven je hoofd, waardoor de beweging van elk object wordt weergegeven in geluid!

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de LG OLED65W8
Merk LG
Beeldscherm OLED
Resolutie 4K Ultra HD Certified
Smart Ja
Aanbevolen televisie gebruik Optimaal films en series streamen, Optimaal gamen, Optimaal sport kijken
Ondersteunde HDR formaten Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG
Tom's Choice Nee
Wifi Geïntegreerd
Energieklasse B
Kleur Zwart
HDR Ja
Netflix Ja
LAN Ja
Digitale tuner Digitenne DVB-T, Kabel DVB-C, Satelliet DVB-S
Eigenschappen TV Afspelen via USB, Opnemen via USB
Maat 65 inch - 165 cm
Afmetingen in cm (HxBxD) incl. voet: 126 x 7,8 x 19,8 cm
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...