Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >
Kies je Maat

LG LG OLED65W9 OLED TV

De LG OLED65W9 'Wallpaper' OLED TV heeft een simpel en strak design. Geniet van scherpe, vloeiende beelden met levensechte kleuren dankzij de nieuwste technologiën. Deze LG W9 kun je ongelofelijk strak tegen de muur ophangen met behulp van het ophangsysteem dat met magneten werkt.

Specificaties

  • 4K OLED TV
  • HDMI 2.1
  • α9 processor (2e generatie)
  • HDR10 | Technicolor HDR | HLG
  • Dolby Vision | Dolby Atmos
  • Smart TV
  • Incl. bijbehorende soundbar

α9 (Alpha) Intelligent Processor 2e gen

De Alpha 9 Gen2-beeldprocessor heeft een verbeterd algoritme gekregen dat de beeld- en geluidskwaliteit naar een nog hoger niveau tilt. De α9 Intelligent Processor zorgt voor een zeer helder beeld, met veel details, meer diepte en levensechte kleuren. Het beeld wordt automatisch aangepast aan het lichtomstandigheden in uw kamer, zodat u altijd naar het mooiste beeld kijkt. Ook optimaliseert de Alpha 9 de output op basis van de content, waardoor bijvoorbeeld stemmen in films of tv-programma’s duidelijker worden.

LG W9 - Alpha 9 processor
LG W9 - Bioscoop ervaring

Bioscoop-ervaring

Dolby Atmos zorgt voor krachtige, bewegende audio die je overal om je heen ervaart, waardoor de beweging van elk object wordt weergegeven in geluid. Dolby Vision HDR zorgt voor buitengewone kleuren, contrast en helderheid op het scherm. Dankzij Dolby Atmos in combinatie met Dolby Vision ontstaat een echte bioscoop-ervaring.

HDMI 2.1

De LG OLED W9 is voorzien van HDMI 2.1-poorten. Hiermee wordt ondersteuning voor o.a. High Frame Rates (HFR), HDMI eARC, HDMI ALLM (Automatic Low Latency Mode) en variabele refresh rates (VRR) toegevoegd. Dit zorgt voor kraakhelder en vloeiend beeld met de hoogste kwaliteit audio.

LG OLED W9 - Perfect zwart
LG OLEDW9 - Design

Design

De LG OLED W9 heeft een minimalistisch en strak design. De LG W9-serie is zo dun dat deze als 'behang' op de muur geplakt kan worden. Om het plaatje helemaal compleet te maken, komt de W9 LG TV met een bijbehorende soundbar. En dankzij het kabelbeheer aan de achterkant van de TV kunnen alle aansluitingen en kabels netjes weggewerkt worden, dus je hebt geen wirwar aan kabels in het zicht liggen.  

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de LG OLED65W9
Merk LG
Beeldscherm OLED
Resolutie 4K Ultra HD Certified
Smart Ja
Smart Platform WebOS
Aanbevolen televisie gebruik Optimaal films en series streamen, Optimaal gamen, Optimaal sport kijken
Ondersteunde HDR formaten Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG
Merkspecifieke televisiewinkel LG OLED
Tom's Choice Nee
Wifi Geïntegreerd
Energieklasse A
Kleur Zwart
HDR Ja
Netflix Ja
LAN Ja
Digitale tuner Digitenne DVB-T, Kabel DVB-C, Satelliet DVB-S
Eigenschappen TV Afspelen via USB, Opnemen via USB
Maat 65 inch - 165 cm
Afmetingen in cm (HxBxD) Incl. voet: 82,3 x 144,6 x 0,385 cm
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...