Televisiewinkel gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

LG Super UHD TV

LG Super UHD is een geavanceerde technologie van LG die zorgt voor de mooiste kleuren en de scherpste beelden. Bij Super UHD worden kleuren nog rijker en blijft je resolutie perfect hoe groot je TV ook is. De beeldkwaliteit van een Super UHD TV is zowel van dichtbij als van veraf perfect. Met een Super UHD TV ben je verzekerd van een snelle kleurweergave en consistente kleuren.

{{products}}

Levendige kleuren en prachtig contrast

De LG Super UHD TV biedt rijke en levensechte kleuren vanuit elke kijkhoek. De LG Super UHD TV's zijn voorzien van een Nano Cell Display, deze display zorgt voor de mooiste kleuren op je beeldscherm. Ook biedt een Super UHD TV een groter bereik in donkere en heldere tonen met een verbluffend contrast.

Perfect beeld vanuit iedere kijkhoek

Door het TV-kijkgedrag van mensen waar te nemen, weten we dat mensen gewoonlijk schuin voor de TV zitten en niet direct voor de TV. Een LG Super UHD houd de kleuren zo nauwkeurig mogelijk in stand ongeacht je positie ten opzichte van de TV. De kleuren zullen hierdoor vanuit iedere kijkhoek hetzelfde zijn.

Aanbod bekijken

Dieper zwart

De Super UHD TV produceert dieper zwart dankzij de Full Array Dimming Technologie. Met een Full Array-LED biedt LG SUPER UHD TV duidelijke, heldere beelden met prachtig contrast door de achtergrondverlichtingseenheden afzonderlijk te bedienen.

Nano Cell Display

De LG Nano Cell Display past nanodeeltjes toe die elke kleur optimaliseren. Deze technologie van LG zorgt voor een volledig kleurenspectrum wat resulteert levensecht beeld.

Aanbod bekijken
Back to top
  Loading...