Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

LG TV

Wil je een LG TV kopen bij een officiële LG dealer? Dan ben je hier aan het juiste adres. Binnen ons ruime assortiment vind je de nieuwste LG televisies. Met een LG TV ben je verzekerd van prachtig contrast en de mooiste kleuren. Ook hebben de LG LED TV’s een prachtig strak design en zijn voorzien van vele handige opties en de laatste technologieën.

Klik hier om meer te weten te komen over de termen van LG

LG Smart TV

Een serie op Netflix, een grappig YouTube filmpje of een gemist programma bekijk je zonder problemen met een Smart televisie van LG. Wijs met de afstandsbediening van jouw Smart LG TV aan wat je wil activeren en haal de gewenste content gemakkelijk via Wi-Fi naar jouw LG TV. Eenvoudig switchen tussen apps en diensten en bestanden delen van je tablet of smartphone naar je LG televisie, het kan allemaal met een Smart TV.

Ultra dun LG TV LED scherm

LG LED TV’s zijn ultradun en hebben een indrukwekkende contrastverhouding. De nieuwste LG TV met LED scherm heeft backlight technologie dat zorgt voor kristalheldere beelden. Het beeld van deze LED LG TV’s is superscherp en zwart beeld was nog nooit zo mooi en intens.

LG OLED

Dieper zwart en levendige kleuren

De toekomst van de LG televisie is nú realiteit met de komst van OLED. De nieuwste 4K OLED technologie zorgt ervoor dat TV kijken nu nog realistischer is, want zwart is nu echt zwart op de LG TV met LG Perfect Black. Het contrast van een LG TV is superscherp en het veel bredere kleurenpalet is ongekend realistisch. Dit alles resulteert in levendig en haarscherp beeld. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van achtergrondverlichting is de OLED LG televisie superslank en nog dunner dan je smartphone. LG heeft 55 en 65 inch OLED TV’s in haar assortiment. Ook de curved OLED LG TV geeft haarscherpe beelden en perfect geluid. Uiteraard zijn het ook nog eens Smart TV’s zodat je nog meer mogelijkheden hebt met het levensgrote scherm. Bekijk ons OLED-assortiment.

Ontdek meer

LG Super UHD TV

Perfecte kleuren en scherp contrast

Naast (en binnen) een ruim assortiment LG LED TV’s en OLED TV’s vind je bij ons natuurlijk ook TV’s met Super Ultra HD schermen. Deze LG TV's geven tot 4 keer scherper beeld dan gewoon HD en bieden veel mogelijkheden zoals Smart TV. Vooral bij een grote LG televisie blijft de resolutie perfect. Als je kiest voor een LG televisie met Super UHD dan zal je versteld staan van de superieure beeldkwaliteit die zowel van dichtbij als veraf perfect is.

Ontdek meer

LG Audio & Video

Mooi geluid en Home Cinema sets

Voor beter geluid bij je LG televisie zijn er LG Music Flow Soundbars, LG Soundplates en draadloze LG multiroomspeakers voor elke audiowens. Dit is de perfecte aanvulling op je LG TV. LG Blu-ray spelers bieden hoge kwaliteit en spelen naast Blu-ray discs ook DVD’s af. Tevens zijn er volledige LG Home Cinema sets verkrijgbaar, deze zorgen voor een complete beeld- en geluidservaring. Met een LG Home Cinema set heb je vanuit elke hoek een ongeëvenaard geluid!

Ontdek meer
Back to top
  Loading...