Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Marantz M-CR412 zwart

Marantz M-CR412 zwart
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
Kies je Kleur

Marantz M-CR412 zwart

De Marantz M-CR412 Melody is een compact Hifi-systeem en heeft een elegant design. De MCR412 is onder andere voorzien van een CD-speler, Bluetooth, een USB-ingang en DAB+/FM-radio, veel opties om van je favoriete muziek te genieten! Er kunnen vier hoogefficiënte digitale versterkerkanalen met lage vervorming worden ingesteld om twee paar luidsprekers aan te drijven met ieder een aparte volumeregeling of een paar met dubbel vermogen. Dit creëert een fantastische luisterervaring!

Specificaties

  • 60 Watt x 2 kanalen
  • CD speler
  • Bluetooth
  • USB-ingang
  • DAB+ | FM radio
  • 2 optische digitale ingangen 
  • Elegant design
  • Kleur: Zwart

Compatibiliteit 

De Melody is voorzien van vier digitale versterkerkanalen met hoge efficiëntie en lage vervorming. Sluit twee paar luidsprekers aan met afzonderlijke volumeregeling voor ieder paar. Of sluit slechts één paar speakers aan met dubbel zoveel vermogen en de optie om een paar audiofiele bi-amp-speakers aan te sluiten. Bovendien is de Melody volledig compatibel met speakers met lage impedantie, inclusief 4-Ohm-modellen.

Marantz M-CR412 - Compatibiliteit
Marantz M CR412 - Bluetooth

Bluetooth

Koppel de Marantz M-CR412 eenvoudig draadloos met Bluetooth-apparaten om je favoriete muziek gemakkelijk te streamen. Met de ingebouwde Bluetooth-technologie kan je je favoriete muziekdiensten eindeloos streamen vanaf je mobiele apparaat.

Stijlvol design

De M-CR412 heeft een compact en stijlvol design. Hij is gemaakt van superieure materialen die bijdragen aan een nog betere audiokwaliteit. De Melody M-CR412 is verkrijgbaar in de kleuren hoogglans zwart en zilvergoud en het mooie design gaat naadloos op in elk interieur.

Marantz M CR412 - Design
Marantz M CR412 - HiRes Audio

Hoge resolutie audio

Maak kennis met de ongelooflijk heldere klanken van Hi-Res Audio. De CR-M412 leest allerlei formats en bestanden met superieure kwaliteit. En via de USB-ingang speel je eenvoudig muziek af van een USB-geheugen.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Marantz M-CR412 zwart
Merk Marantz
Type audio Hi-fi systeem
Eigenschappen audio Internet Radio
Kleur Zwart
Afmetingen in cm (HxBxD) 11,1 x 28 x 30,3 mm
Draadloos Nee
Accu Nee
Smart Nee
Verbindingen Analoog Audio In, Bluetooth, Digitaal optisch, USB ingang
Draadloze speaker Nee
Kanalen 2.0
Vermogen 90 tot 120 Watt
Vermogen totaal 60W x 2
Actieve speaker Nee
Ingebouwde speaker Nee
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...