Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Officiele dealer van topmerken

Panasonic tv
officiele dealer

televisiewinkel.nl is een officiële Panasonic dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties


Wij hebben een ruim assortiment Panasonic tv's. Ben je op zoek naar een Panasonic tv? In ons assortiment zitten de nieuwste modellen. Naast tv’s verkopen wij ook speakers en soundbars van het merk Panasonic.


Panasonic tv kopen?

Panasonic is opgericht in 1918 in Japan en inmiddels uitgegroeid naar een multinational met meer dan 600 ondernemingen en meer dan 306.000 werknemers en 's werelds grootste producent van electronica! Panasonic brengt innovatieve producten op de markt die het leven van mensen over de hele wereld verrijken, waaronder Panasonic tv’s en Panasonic speakers, maar ook camera's. De kern van de Panasonic tv filosofie is het nauwkeurig reproduceren van beelden precies zoals de regisseur het bedoelt.

Panasonic tv met Viera Smart

Een Panasonic tv met Viera is niets minder dan een supermoderne Smart Televisie. Hiermee is een Panasonic tv geschikt om verbinding te maken met het internet, je kunt apps installeren of zelfs games spelen. Hier staan verschillende series LED tv’s voor in het assortiment van Panasonic. Viera Panasonic tv's zijn uitgevoerd met My Stream, uw persoonlijke kanaal gevuld met content die specifiek op jouw is afgestemd. De Viera Panasonic tv doet dit op basis van de programma's die u het liefst kijkt. Met de TV Anywhere-functie heb je altijd en overal en vanaf elk apparaat toegang tot jouw favoriete programma's, waardoor je nooit iets hoeft te missen en zelfs wanneer je de Viera Panasonic tv niet gebruikt, wordt je in één oogopslag voorzien van belangrijke informatie zoals datum, tijd, het weer en berichten.

Panasonic Smart tv met 4K Ultra HD

Geniet van premium beeldkwaliteit met een Panasonic 4K televisie. Deze Ultra HD tv’s zijn voorzien van een resolutie die 4x zo hoog is als Full HD. De nieuwste modellen zijn zelfs voorzien van 4K pro, de verbeterde versie van Panasonic 4k televisies. 4k pro is een combinatie van een verbeterde processor en de speciaal gemaakte panelen. Hierdoor wordt bij deze Panasonic tv’s totale beeldnauwkeurigheid gerealiseerd. 4K Pro combineert geavanceerde LED LCD-schermtechnologie en krachtige beeldverwerking om de meest realistische beelden samen te stellen. Hierdoor wordt het beeld zoals de de regisseur bedoeld heeft. Panasonic tv’s met Viera zijn in staat om dit principe beter waar te maken dan ooit tevoren door de verbeteringen in het LED LCD ontwerp en de beeldverwerking door het nieuwe 4K Pro. Dankzij de professionele 4K Studio Master Processoren en de nieuwe kleurrijke, heldere Studio Master Colour LCD-schermen, bieden de Panasonic tv’s met 4K Pro de kijker prachtige en realistische beelden.

Panasonic Smart tv extra’s…

VIERA Cast gebruikers sluiten de LAN-kabel aan via de ingang aan de achterzijde van de Panasonic tv. Het omschakelen van een gewoon televisieprogramma naar VIERA Cast is eenvoudig: druk op de Cast knop op de afstandsbediening van de Panasonic tv. Voor Cast is geen aanvullende registratie of abonnement nodig. Met Link gebruik je één afstandsbediening voor al je Panasonic apparatuur. Link gebruikt de besturingssignalen die via een HDMI kabel worden overgedragen. Druk op de Link toets op de afstandsbediening van de Panasonic tv om uw Blu ray speler, dvd harddisk recorder, dvd speler of Home cinema systeem te bedienen.

Panasonic tv kopen bij televisiewinkel.nl

Bij televisiewinkel.nl vind je de beste Panasonic tv’s voor de scherpste prijzen. Jouw nieuwe Panasonic tv wordt gratis en snel bezorgd. Daarnaast is het ook mogelijk om bij onze showroom in Naarden een kijkje te nemen. De specialisten helpen je graag met al jouw vragen en je ziet je nieuwe Panasonic tv in levende lijve!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top