Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Officiele dealer van topmerken

Hirschmann coax kabels


 
officiele dealer

televisiewinkel.nl is een officiële Hirschmann dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties

Koop bij televisiewinkel.nl Hirschmann coax kabels van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Diverse maten beschikbaar. Bestel nu!


Hirschmann coax kabels en versterkers

Met Hirschmann kabels zorgt je dat je het maximale uit je televisie haalt. Op die manier laat je nieuwe flatscreen thuis hetzelfde beeld zien als in de winkel. Kwaliteitsverlies ontstaat meestal door verkeerde aansluitingen of materialen van onvoldoende kwaliteit. Bij televisiewinkeln.nl vind je de nodige producten van Hirschmann en je kunt zelf probleemloos een Hirschmann Multimedia CAI- of satelliet huisinstallatie aanleggen.

Hirschmann kabels

Bij televisiewinkel vind je Hirschmann HF-COAX kabels van verschillende maten:
10 meter
5 meter

Hirschmann accessoires

Naast Hirschmann COAX kabels vind je ook Hirschmann accessoires in ons assortiment zoals onder andere een Coax set, een Hirschmann 4-weg en een Hirschmann einddoos.
Geschiedenis van Hirschmann multimedia
De geschiedenis van Hirschmann Multimedia gaat terug tot 1924. In dat jaar werd door Richard Hirschmann de 'banaansteker' ontwikkeld. Deze steker werd geplaatst tussen de radio ontvanger en de antennekabel. Dit bleek het alternatief te zijn voor de klassieke 'klik-en-schroef' constructies, die niet optimaal functioneerden. In de decennia erna heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een internationaal opererende organisatie met een leidende rol op het gebied van moderne (data)communicatiesystemen. Hirschmann Multimedia Solutions ontwikkelt en levert componenten en complete systemen voor het transport van digitale TV- en analoge.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top