Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Officiele dealer van topmerken

Spectralofficiele dealer

televisiewinkel.nl is een officiële Spectral dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties


Vind hier het mooie assortiment van Spectral. Tv standaards tegen de scherpste prijzen en praktische accessoires om je apparaten zo goed mogelijk te onderhouden.


Spectral

Spectral is nog niet een heel oud bedrijf, want het Duitse merk is opgericht in 1994. Zij is een van de populairste bedrijven op het gebied van audio en tv meubels. Daarnaast staat Spectral bekend om haar functionele designs. Het bedrijf ontwikkelt apparatuur om elektrische apparaten eenvoudig te integreren in huis. Dit komt ook duidelijk naar voren in het motto van Spectral: Spectral maakt techniek onzichtbaar.

Spectral tv standaard

Geen ruimte voor een grote tv kast? De tv standaards van Spectral bieden de perfecte oplossing. Monteer je tv op de standaard en kijk alsnog vanaf een fijne hoogte tv. Bovendien is een Spectral tv standaard verrijdbaar. Hierdoor kun je overal in de kamer tv kijken. Op de Spectral Floor QX208-SM tv standaard kun je een tv met een gewicht van maximaal 30 kg monteren. Daarnaast heeft hij een strak design en is hij voorzien van een kabelgoot. Je hebt hierdoor geen last van loshangende kabels.

Spectral onderhoudsaccessoires

Met de praktische accessoires van Spectral kun je je apparaten eenvoudig onderhouden, bijvoorbeeld je tv-scherm of computerbeeldscherm. Deze zijn heel gemakkelijk te schoon te maken met speciaal zacht schuim van Spectral. Spectral Spray ZU1079 is een ideaal reinigingsmiddel om glazen en metalen oppervlakken schoon te maken. Dit reinigingsmiddel laat dankzij zijn zorgzame formule geen strepen achter! Ideaal voor het beeldscherm van je tv!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top