Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Officiele dealer van topmerken

Sonos audio-systeemofficiele dealer

televisiewinkel.nl is een officiële Sonos-dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties


Superieur geluid

Waanzinnig geluid, de gemakkelijkste bediening, alle muziek van de wereld en eenvoudige interconnectiviteit. Met Sonos beleef je de ultieme muzieksensatie. Het Sonos Smart Speaker-systeem brengt eindelijk ál jouw muziek samen, en presenteert de verschillende kamers in huis in perfecte harmonie met elkaar. Met de Sonos-app heb je je luisterervaring in eigen hand, en beheer je jouw muziek vanuit één enkele applicatie.

Via je telefoon, tablet of computer blader je door jouw favoriete nummers, creëer je de beste afspeellijsten en speel je muziek af vanaf elk apparaat.

Sonos TruePlay

Sonos is gemaakt om je huis te vullen met het puurste, meest glasheldere geluid. Met TruePlay wordt je Sonos-speaker zo afgestemd dat je muziek altijd kraakhelder klinkt, waar je je speaker ook neerzet. Op het badkamerkastje, in de hoek van de woonkamer, of aan de muur van je slaapkamer.

Twijfel je of je een Sonos wil kopen? Lees onder aan deze pagina meer over de mogelijkheden van Sonos.Wat is Sonos?

Met Sonos stream je al je favoriete muziek draadloos door het hele huis. Het Sonos Smart Speakersysteem bedien je met één simpele app op je smartphone of tablet: je kiest of je in elke ruimte van je huis dezelfde muziek af wil spelen, of in enkele kamers iets anders. Zo heb je de afstandsbediening altijd bij de hand!

Het Smart Speakersysteem

Met het Sonos Smart Speakersysteem luister je in de woonkamer naar rock, in de slaapkamer naar klassiek en in de badkamer naar reggae. Niet jouw stijl? Dan kies je gewoon je eigen favoriete muziek: met het Smart Speakersysteem kies jij zelf waar je zin in hebt, of je nu in elke ruimte naar dezelfde track wil luisteren, of per ruimte naar iets anders.

Alle muziek ter wereld

Spotify, iTunes of Deezer: jij luistert je downloads, afspeellijsten en alle andere muziek direct via het Sonos-systeem. Alle muziek die beschikbaar is, of het nu via een stream is of via je eigen computer, kun jij moeiteloos opzetten.


Alles vanuit één app

Sonos laat al jouw muziek samenkomen in één enkele app. Zo hoef jij nooit meer te switchen tussen de verschillende muziekluistermogelijkheden: alle muziekdiensten bedien je vanaf één app op je smartphone en/of tablet, zodat altijd de beste tracks te horen zijn, op het juiste volume, in de kamer van het huis die jij bepaalt.

Sonos kopen bij televisiewinkel.nl:

In het assortiment van televisiewinkel.nl vind je verschillende Sonos-producten, en vind je de beste Sonos-aanbiedingen. Wij hebben bovendien een ruime keuze in Sonos-accessoires waarmee je Sonos-speakers perfect in je kamer inpast door ze op te hangen met de speciaal ontwikkelde en bijpassende muurbeugels en standaarden van bijvoorbeeld Flexson of Vogel's.

Heb je je nieuwe Sonos audioapparaat gekozen en bestel je deze op een werkdag voor 21.00 u? Dan heb je de Sonos morgen al binnen en geniet je meteen op luxe wijze van je favoriete muziek!

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om eerst bij ons te komen luisteren hoe de Sonos luidsprekers klinken. Onze specialisten van de showroom in Naarden beantwoorden hierbij al jouw persoonlijke vragen over Sonos!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top