Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Officiele dealer van topmerken

Flexson


officiele dealer

televisiewinkel.nl is een officiële Flexson dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties

Jouw Sonos apparatuur op de juiste manier vestigen doe je met de Flexson accessoires. Kijk nu snel in ons ruime assortiment.


Flexson

Flexson is het merk dat zich specialiseert in de accessoires voor de Sonos speakers. Zo kun je de speakers overal in het huis bevestigen waar jij wilt, bijvoorbeeld aan de muur. De accessoires zijn helemaal afgestemd op de Sonos speakers en passen er qua uiterlijk ook perfect bij. Zij hebben net als een Sonos speaker een ongelofelijk strak uiterlijk en zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt. Bovendien zijn zij erg makkelijk in gebruik en maken het plaatje met je Sonos speaker compleet. De accessoires zijn gemakkelijk te monteren en je kunt kabels mooi wegwerken.

Verschillende soorten muurbeugels

Er zijn verschillende soorten Sonos speakers en daarom ook meerdere soorten muurbeugels. Monteer bijvoorbeeld zeer eenvoudig je speaker aan de muur met de Flexson draaibare muurbeugel voor de Sonos PLAY1. De speaker kan opgehangen worden waar je maar wilt. Zo kun je hem ophangen op een hoogte waar je gemakkelijk bij kunt en hij veilig hangt. Daarnaast is er ook een draaibare en kantelbare muurbeugel voor de Sonos PLAY3. Ook deze muurbeugel is gemakkelijk te monteren. De luidspreker is erg simpel te plaatsen dankzij het haak-op systeem. Voor de Sonos Connect zijn er ook wandbeugels bij Flexson te vinden.

Diverse Flexson vloerstandaards

Wil je de speaker liever niet aan de muur, maar wel op een veilige hoogte plaatsen? Dan heeft Flexson zeer praktische vloerstandaards. Zo staat de luidspreker op een perfecte luisterhoogte en is hij erg flexibel. Je kunt een vloerstandaard met de speaker overal plaatsen. De speakers zijn gemakkelijk op de standaards te plaatsen. Bovendien hoef je niet bang zijn dat de standaard zomaar omvalt. Hij heeft namelijk een stevige en verzwaarde bodemplaat. Ook de vloerstandaards zijn er voor specifieke Sonos speakers. Bijvoorbeeld de witte vloerstandaard voor de Sonos PLAY1 of een mooie zwarte voor de Sonos PLAY3?

Bekijk snel het hele assortiment van Flexson en vind een beugel of standaard bij jouw Sonos audio apparatuur.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top