Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Officiele dealer van topmerken

Harman Kardon


officiele dealer

televisiewinkel.nl is een officiële Harman Kardon dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties

televisiewinkel.nl is een officiële Harman Kardon dealer. Groot assortiment Harman Kardon tegen de scherpste prijzen van NL. Gratis en snel bezorgd. Hoge klantwaardering en 14 dagen bedenktijd!


Harman Kardon: wetenschap in dienst van de kunst

Harman Kardon maakt gebruik van grondige en uiterst precieze wetenschappelijke methodes voor de reproductie van een kristalhelder geluid dat zoveel mogelijk overeen komt met de oorspronkelijke opname. Luister naar muziek via een systeem van Harman Kardon en ervaar het resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

Harman Kardon home cinema sets

De home cinema sets van Harman Kardon zijn een schitterende combinatie van vermogen, precisie en stijl. Harman Kardon brengt thuisentertainment naar een hoger niveau en zorgt voor een complete bioscoopervaring in je eigen huis! De BDS-serie van Harman Kardon misstaat in geen één woonkamer en zorgt voor schitterend geluid, maar ook prachtig beeld dankzij de Blu-ray speler. Verwacht een complete bioscoopervaring in je eigen huis met Harman Kardon! Een Harman Kardon Home Theater Systeem biedt video’s met de hoogste resolutie dankzij de receiver. Dankzij de Dolby Virtual Speaker-technologie ervaar je ook nog eens een prachtig en realistisch geluid. televisiewinkel.nl heeft diverse Home Theater Systemen van Harman Kardon in het assortiment. Bekijk onder andere eens de volgende modellen:

Harman Kardon BDS 375
Harman Kardon BDS 680
Harman Kardon BDS 480

Draadloze luidsprekers van Harman Kardon

Ook heeft Harman Kardon veel draadloze luidsprekers die het geluid van al jouw apparaten door je ruimte verspreiden. Deze luxe en toch eenvoudig te gebruiken luidsprekers spelen een enorm breed en warm geluid af door je hele kamer! Harman Kardon heeft bijvoorbeeld de Onyx White, die met zijn buitenaards strakke design niet alleen een genot is voor het oor maar ook voor het oog! Let je wat meer op je budget? Dan zijn er altijd nog de Omni en de Aura!

Alle Harman Kardon audioapparatuur tegen de scherpste prijzen

Bij televisiewinkel.nl zit je helemaal goed wanneer het gaat om de scherpste prijzen van Nederland voor de beste audioapparatuur van Harman Kardon! In onze showroom in Naarden kan je het geluid ervaren, samen met onze specialisten die ondertussen al jouw vragen beantwoorden. De showroom is de hele week open! Daarnaast schaf je jouw nieuwe Harman Kardon heel eenvoudig aan via de webshop, met snelle levering.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top