Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Geplaatst op 08 december 2009

Cadeautip: Vivanco TV starterbox

Eén van de belangrijkste redenen om een nieuwe LCD of plasma tv aan te schaffen is de beeldkwaliteit. Op een Full HD toestel zijn de beelden haast niet meer te onderscheiden van de werkelijkheid. Maar om deze beeldkwaliteit te krijgen heeft u wel de juiste aansluitkabels nodig!

Value tv starterbox

Vivanco introduceert nu een Value tv Starterbox. Een accessoire pakket dat voor iedere eigenaar van een High Definition TV onmisbaar is. Deze Starterbox bestaat uit een HDMI Versie 1.3 kabel van 1.5 meter, een 90 dB afgeschermde antenne kabel van 1.5 meter en een LCD/ plasma Cleaner.

HDMI kabel

Doordat u met deze Vivanco HDMI en antenne kabel de beste verbinding vormt, bent u verzekerd van superieure beeldkwaliteit. De HDMI kabel is versie 1.3 gecertificeerd. Wanneer u deze aansluit op een HD bron, is Full HD 1080p beeldkwaliteit dus gegarandeerd. En doordat de speciale afscherming van de kabel en goud vergulde pluggen invloeden van buitenaf weren kan niets de beeldkwaliteit in de weg staan.

Antenne kabel

Deze hoge kwaliteit geldt ook voor de Vivanco antenne kabel. Een van de specificaties is de 90 dB afscherming. Dit komt o.a. door het gebruik van gevlochten folie. Deze afschermingsfactor is hoger dan bij een standaard antenne kabel. Zo wordt bij analoge bronnen beeldruis uitgesloten en bij digitale bronnen de volledige doorgifte zonder fouten gegarandeerd. Er is zelfs een ferriet kern toegevoegd die de werking van 100 en 200 Hz tv’s bevorderd. Het zorgt voor meer scherpte in de details en het verdwijnen van irritante trillingen.

LCD/ plasma Cleaner

De Vivanco LCD/ plasma Cleaner bevat speciale accessoires voor het veilig schoonmaken van uw scherm. LCD en plasma tv’s hebben een speciale coating. Deze coating zorgt dat de beeldkwaliteit verbeterd. Zwart waarden worden geaccentueerd en schittering door lichtinval wordt geëlimineerd. Het is niet de bedoeling om het scherm schoon te maken met standaard reinigingsmiddelen. Dit kan vergaande gevolgen hebben voor het scherm. De werking is eenvoudig. De meegeleverde alcoholvrije spray maakt vuil en aanslag week zodat het gemakkelijk met het microfiber van de Cleaner schoon gemaakt kan worden. De Cleaner is uitgevoerd met een luxe houten handvat waarin de spray gemakkelijk kan worden opgeborgen.

Cadeautip

Verras deze feestdagen je vrienden, vriendinnen of familie met deze handige startersbox. De prijs? 29,95 euro. Klik hier voor meer informatie over de Vivanco TV Starterbox.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top