Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Geplaatst op 20 maart 2014

De LG 55EA9809 van € 8.000,- voor € 5.999,-

’s Werelds eerste curved OLED tv is nu gigantisch in prijs verlaagd! De LG 55EA9809 Curved OLED is nu maar slechts € 5.999,-. Met deze televisie geniet je van hét beste beeld ooit. Dankzij het curved deisgn heeft die een perfecte kijkhoek en hij is voorzien van LG’s 4 Color Pixel-technologie. Koop hem nu voor deze mooie prijs bij Plasma-discounter.nl!

Het ultieme beeld

Met de LG 55EA9809 kijk je televisie op een wel hele realistische manier. Je hebt namelijk een perfect brede kijkhoek zonder vervormingen van contrast of kleur. De LG Curved Oled tv is ook voorzien van LG’s 4 Color Pixel. Bij deze technologie is een extra kleur toegevoegd aan de conventionele drie kleuren. Dit is een witte subpixel die ervoor zorgt dat het kleurbereik nauwkeurig wordt aangepast en verbetert. De tv beschikt over Absolute Motion Clarity waardoor de reactiesnelheid meer dan 100 keer zo snel is dan bij een LED televisie. Ook de 3D-kwaliteit van de televisie is verbazingwekkend. Je hebt geen storend beeld en je maakt gebruik van 3D-brille waar batterijen overbodig zijn en je bijna zou vergeten dat je een bril op hebt!

Fijne functies en opties

Naast het perfecte beeld, beschikt deze LG Curved Oled ook nog over Smart TV. Hiermee heb je een hele online wereld tot je beschikking, waardoor je bijvoorbeeld films en series vanaf Netflix bekijkt en kan Skypen met vrienden en familie via de ingebouwde camera. Met deze televisie hoef je je zeker nooit meer te vervelen en dan geniet je ook nog eens van hele indrukwekkende beelden met alles wat je bekijkt!
Daarnaast is deze televisie nog voorzien van 4 HDMI-aansluitingen, 3 USB-poorten en heeft die energieklasse A.

Neem een kijkje!

Ben je helemaal benieuwd naar deze prachtige tv die nu voor een wel heel interessante prijs te koop is? Neem dan een kijkje op de productpagina. Wil je hem liever zien met eigen ogen? De LG 55EA9809 hangt ook bij ons in de showroom, dus kom eens langs in Naarden aan de Bronsstraat 10. We zien je graag om deskundig advies te geven!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top