Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 06 juni 2010

Harmony: Een afstandsbediening voor alle apparatuur

Ook genoeg van die rondslingerende afstandsbedieningen in huis? Met een Harmony afstandsbediening van Logitech heb jij de touwtjes in handen! Weg met al die andere afstandsbedieningen op de salontafel. Want Harmony vervangt ze allemaal.

Nooit meer 3 afstandsbedieningen moeten pakken om 1 programma te kunnen zien. Nee, gewoon 1 druk op de Harmony en je kunt de hele avond genieten van al je favoriete tv programma’s! Er is een hele range Harmony afstandsbedieningen. Hier 3 topmodellen uitgelicht.

Harmony 300i

Harmony 300i: Deze uiterst betaalbare variant vervangt tot 4 afstandsbedieningen. Is niet alleen eenvoudig in te stellen, maar ook door iedereen gemakkelijk te gebruiken. Met 1 druk op de knop ‘TV Kijken’ zet de Harmony 300i je tv en settopbox aan.

Harmony 600

De Harmony 600 is precies wat je nodig hebt! Eenvoudig in te stellen en door iedereen gemakkelijk te gebruiken. Op het verlichte scherm ziet je de opdrachten die je nodig hebt voor de apparaten die je gebruikt, en er wordt zelfs hulp weergeven als je dat nodig hebt. Selecteer eenvoudig wat je wilt doen, zoals 'Een dvd kijken', en je Harmony 600 doet de rest!

Harmony 650

Harmony 650: met deze universele afstandsbediening met kleurenscherm is het in een mum van tijd showtime! Al die afstandsbedieningen die nu op je salontafel liggen zijn overbodig. Je hoeft alleen deze ene nog te gebruiken om al je audio en video apparatuur te bedienen met 1 druk op de knop.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top