Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 september 2009

NIEUW: LG BD390 Blu-ray-Multimediaspeler

Nieuw van LG Electronics (LG) is de BD390 Blu-ray multimedia speler. In deze speler zijn technologie en stijl gecombineerd en zijn een aantal nieuwe online mogelijkheden toegevoegd. Met deze nieuwe speler is het online films kijken op kleine schermen verleden tijd. De multimedia opties van de nieuwe blu-ray speler zorgen ervoor dat je voortaan online films kijk op grote HD-schermen in plaats van de relatief kleine computer- of laptopschermen! Ideaal.

Interactief

De BD390 heeft uitgebreide online mogelijkheden. De Blu-ray-speler kan online content, zoals YouTube-filmpjes, streamen. Hiermee biedt het apparaat toegang tot een immense entertainmentcollectie die veel verder reikt dan alleen het afspelen van dvd’s. Met het interactieve BD Live, dat gebaseerd is op de nieuwste Blu-ray 2.0-technologie, kunnen gebruikers via internet genieten van games, muziek en filmtrailers in hun eigen huiskamer. Met de ingebouwde geheugencapaciteit van 1 GB slaan gebruikers eenvoudig online video’s op en kunnen ze er op een later tijdstip naar kijken.

Beeld en geluid

De nieuwe blu-ray van LG heeft verder een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Zo is de speler voorzien van Dolby True HD, DTS-HD en 7.1 analoge output en geeft het apparaat DVD's standaard weer in HD-kwaliteit.

Media mogelijkheden

De BD390 speelt een breed scala van mediaformaten af. Hiertoe behoren MPEG4-video, JPEG, MP3 en WMA; daarnaast speelt deze speler ook DivX HD- en MKV-bestanden af. Deze bestandstypen zijn af te lezen van cd’s, dvd’s en Blu-ray-discs, maar ook van een USB-stick of externe harde schijf.

De advies verkoopprijs voor deze blu-ray speler is 299,- euro. Meer weten? Kijk op onze site onder blu-ray spelers!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top