Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Geplaatst op 25 maart 2009

Panasonic introduceert de 2009 VIERA Plasma- en LCD tv's

Panasonic brengt de 2009 series Plasma- en LCD tv's op de markt met een aantal nieuwe toepassingen. De nieuwe TV series - Z, V10, G15, G10, X15 en X10 - staan allemaal garant voor hoge beeldkwaliteit, waar film- en gamesfans blij van zullen worden. Daarnaast hebben ze allerlei netwerkfuncties voor de liefhebbers van entertainment. De series hebben diverse beeldmaten, zodat er voor elke kamer een tv oplossing is. Voor het eerst wordt ook de unieke functie VIERA Cast toegepast in de Z-, V10- en G15 series. Daarmee kun je op een aantal geselecteerde websites filmpjes en foto's bekijken.

NeoPDP Full HD technologie

Panasonic is voorloper als het gaat om geavanceerde technieken en lanceert nu al de eerste Plasma tv's die zijn uitgerust met NeoPDP. Deze geheel nieuw ontwikkelde technologie kenmerkt zich door beelden met een hoge resolutie, een ongeëvenaarde zwartwaarde, een levensechte kleurreproductie en een grote kijkhoek. Met behulp van de NeoPDP technologie wordt bovendien het energieverbruik sterk gereduceerd ten opzichte van de vorige generatie tv's. * NeoPDP wordt toegepast in de Plasma tv's van de Z-, V10-, G15- en G10 series.

Superieure weergave van bewegende beelden

De VIERA Z-, V10-, G15- en G10 series zijn uitgerust met het innovatieve 600 Hz Intelligent Frame Creation. Deze technologie zorgt voor een vloeiende en natuurlijke weergave van snel bewegende actiemomenten. Gebaseerd op de snelheid en de richting van de beweging worden extra pixels toegevoegd met een frequentie van 600 Hz. Dit is vooral belangrijk bij actiescènes in films en bij weergave van sport en Formule 1.

Viera Cast - Content op internet bekijken

VIERA Cast is een toepassing waarmee je op je VIERA tv's (Z-, V10- en G15 series) via internet content kunt bekijken. Onder andere YouTube films, Eurosport content en Picasa webalbums kunnen direct op tv worden weergegeven. Panasonic is daarvoor een partnership aangegaan met belangrijke contentleveranciers.

VIERA Link - een afstandsbediening voor al uw Panasonic producten

Met VIERA Link heb je met een afstandsbediening de complete controle over alle Panasonic producten die via HDMI zijn aangesloten op je tv. Je kunt al je Home Entertainment producten van Panasonic bedienen, maar ook je Camcorder en je LUMIX fotocamera's. VIERA Link staat dus garant voor gebruiksgemak. Je kunt er tevens energie mee besparen, doordat je met één afstandsbediening alle aangesloten producten in de Intelligent Auto Stand-by mode of de Stand-by Power Save mode kunt zetten.

VIERA Image Viewer - foto's en vodeo's vanaf SD kaart bekijken

Alle nieuwe modellen (2009) hebben de VIERA Image Viewer. Als er een SD kaart in het SD slot van de VIERA tv geplaatst wordt, kun je - zonder gebruik te maken van kabels of computer - direct je foto's en video's bekijken die je met je LUMIX fotocamera of je HD Camcorder gemaakt hebt. Voor meer kijkplezier kan er tijdens de diashow uit drie verschillende soorten achtergrondmuziek gekozen worden.
100.000 uur kijkplezier, goed voor het milieu
VIERA Plasma tv's bevatten geen schadeljke stoffen zoals lood en kwik. Dit is minder schadelijk voor het milieu als in de toekomst het moment van recyclen daar is
Milieuvriendelijk
De VIERA Full HD Plasma tv's hebben een levensduur van 100.000 kijkuren en realiseren hierdoor een jarenlange superieure kijkervating. Tot slot taxeert de ECO mode de lichtomstandigheden in de kamer en past de instellingen van de tv hierop aan. Het resultaat is minder energierverbuik bij gedimd licht. Panasonic houdt met de ontwikkeling van haar producten constant rekening met het milieu!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top