Televisiewinkel gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >
Terug naar overzicht

Philips Hue – slimme verlichting waarmee je de juiste sfeer creëert

Jawellllll, nadat ik al eerder mocht kennismaken met een plafondspot van Philips Hue, check deze blogpost, mocht ik nu de starterkit testen van Televisiewinkel.nl. Sinds kort hebben zij namelijk ook Philips Hue in hun assortiment, dus een mooie aanleiding om er een artikel over te schrijven (en lees vooral even door want je kan een complete starterkit t.w.v. EUR 199,95 winnen!!).

De starterkit installeren

Alles wat je nodig hebt, zit in de doos. Drie Hue lampen, de bridge, afstandsbediening en 2 kabels. Kind kan de was doen! Bij ons thuis ben ik degene die altijd alle apparatuur aansluit, dus ook dit klusje mocht ik doen:
1. Draai de Hue lampen in de armaturen waar jij ze in wilt hebben.
2. Sluit de bridge aan. De stroomkabel gaat in het stopcontact (duuhhh) en de netwerkkabel gaat naar je router. In ons geval de Experiabox van KPN. Dit ging echter niet meteen want al onze vakjes zaten vol. Balen!! Gebeld met de KPN en zij stuurden een switch op. Een soort t-splitsing waarmee je extra vakjes creëert.
3. Download de Hue app en verbindt ‘m met de bridge.

En echt waar, zo simpel als het hierboven staat beschreven, zo simpel is het ook ècht!Spelen met Philips Hue

En nu kwam het leuke gedeelte! Spelen met alle kleurtjes, de app ontdekken etc. En ja, ik ben echt een nerd daarin want dat vind ik dus echt heel erg leuk! En de meiden vonden het ook helemaal te gek. Een roze woonkamer, hoe tof!!Ik heb alle Hue lampen in de woonkamer gebruikt, maar via de app kan je dus iedere ruimte bedienen. Je kan kiezen uit verschillende tinten wit en daarnaast uit 16 miljoen kleuren! Er is voor iedere stemming een passende kleur en sfeer te maken.
Met de app kan je kamers aanmaken waar je Hue lampen hebt hangen, lichtsferen kiezen, maar ook creëren, tijden inschakelen voor het aan- en uitzetten van de lampen en zelfs!! En dat vind ik dus echt geniaal. Als je je locatie aanzet op je app, kan je instellen dat de lampen aan gaan als je thuis komt en uit gaan als je weggaat.
Wat voor mij het allergrootste voordeel aan de Philips Hue lampen is, is dat je ze op afstand kan bedienen. Nooit meer thuis komen in een donker huis want wat heb ik daar een hekel aan! Of, als je op vakantie bent, de schijn ophouden dat er iemand thuis is door timers aan te zetten. Te gek toch?! En natuurlijk bestaan er ook andere timers en tijdschakelaars, maar dit is alles in 1. Lekker praktisch dus. Hou ik van!

Het Philips Hue assortiment bestaat uit nog veel meer producten zoals armaturen, een bewegingssensor, lightstrips etc. etc. dus je kan je hele huis connecten. Voorlopig gaan wij gewoon lekker genieten van onze starterkit.Winactie

Hoe leuk!! Namens televisiewinkel.nl mag ik een starterkit weggeven. Nou, dat zou toch een leuk Kerstcadeau zijn. Wat moet je doen: – volg televisiewinkel.nl en huizedop op Instagram – laat in een reactie onder de instagrampost weten dat je meedoet – voor een extra lootje in de pot, mag je ook onder deze blogpost je reactie achterlaten. Zou ik dus zeker doen, dubbele winkans!! – vrijdag 14 december wordt de winnaar bekend gemaakt. Zet op die dag je Instagramprofiel openbaar zodat we kunnen zien dat je aan alle actievoorwaarden hebt voldaan :).
Succes!!
Liefs, JudithBack to top
  Loading...